İzmir

Göztepe'nin CEO'su Kerem Ertan: Lig Fikstüründe Değişiklik Yapılamadı

Göztepe CEO’su Kerem Ertan, değişen lig fikstürü nedeniyle şampiyonluk kutlamasına sanatçı Levent Yüksel’in katılamayacağını ifade ederek, “Maçı başka bir gün oynama konusunda girişimlerimiz olsa da son hafta olması nedeniyle bunu değiştirtemedik.

Göztepe'nin CEO'su Kerem Ertan: Lig Fikstüründe Değişiklik Yapılamadı

İZMİR (İHA) - Göztepe CEO’su Kerem Ertan, değişen lig fikstürü nedeniyle şampiyonluk kutlamasına sanatçı Levent Yüksel’in katılamayacağını ifade ederek, “Maçı başka bir gün oynama konusunda girişimlerimiz olsa da son hafta olması nedeniyle bunu değiştirtemedik. Bu nedenle maalesef planladığımız şekilde Levent Yüksel o gün bizimle olamayacak” dedi.
Göztepe CEO’su Kerem Ertan gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) açıklanan programa göre ligde son haftada 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadı'nda Bodrum FK ile karşılaşacaklarını ifade etti. Ligde play-off ve düşme hattındaki takımların maçlarının aynı gün ve saatte başlayacağını söyleyen Ertan, Bodrum FK maçının başka bir gün oynama konusunda girişimlerinin olduğunu dile getirerek, "Ligin son haftası olması nedeniyle bunu değiştirtemedik. Bu nedenle maalesef planladığımız şekilde Levent Yüksel o gün bizimle olamayacak. Kendisinin aynı gün Ankara'da senfoni konseri var. Kendisi maç öncesinde video konferansla stada bağlanacak. Kendisi de gelemediği için çok üzgün. Ancak Levent Yüksel, kulübümüzün 99. kuruluş yıl dönümünde bizimle olacak. O gün Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki şampiyonluk ve yaş günü kutlamasında konser verecek" şeklinde konuştu.

“Güzel bir seremoni yapacağız”
Ertan, Bodrum FK maçının ardından kupa töreninin yapılacağını belirterek, "Maçtan sonra saat 19.00 civarında kupa merasimi başlayacak. Güzel bir seremoni yapacağız. Oyuncular ve Süper Lig'e çıkmamıza emek verenler, kurulacak platforma çıkacak. Daha sonra da takım üstü açık otobüsle bir tur yapacak. Maça giremeyenler için paten sahasında ekran kurulacak" dedi.
Öte yandan Göztepe'nin bir önceki başkanı Mehmet Sepil'in onursal başkan ilan edileceği öğrenildi. Bu nedenle Bodrum FK maçından önce kulüp başkanı Rasmus Ankersen'in de katılımıyla Sepil için tören düzenleneceği bildirildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Samsun2da 19 Mayıs için düzenlenen gemi tören geçişi yoğun ilgi gördü
Etkinlik

Samsun2da 19 Mayıs için düzenlenen gemi tören geçişi yoğun ilgi gördü

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen gemi tören geçişi binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edildi.

Aydın Germencik'te 19 Mayıs tören ile kutlandı
Bölgesel

Aydın Germencik'te 19 Mayıs tören ile kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 105. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Germencik’te de coşkuyla kutlandı.

Bucak'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Bölgesel

Bucak'ta 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Burdur'un Bucak ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik spor Bayramı Coşkusu yaşandı.

Hakan Birkan: '19 Mayıs, Atatürk'ün gençliğe verdiği değerin bir göstergesidir'
Yaşam

Hakan Birkan: '19 Mayıs, Atatürk'ün gençliğe verdiği değerin bir göstergesidir'

ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan, 19 Mayıs’ın Türk gençliğine armağan edilmesinin Atatürk’ün gençlere duyduğu güvenin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Osmangazi Meydanı'nda Rap Rüzgarı
Etkinlik

Osmangazi Meydanı'nda Rap Rüzgarı

Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen 1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni’nin ilk gününde sahneye çıkan Reckol, Kuty ve Ege Boran, verdikleri konser ile Osmangazili gençlerin bayram coşkusuna ortak oldu.

İnegöl Kent Müzesi'nden anlamlı sergi
Bölgesel

İnegöl Kent Müzesi'nden anlamlı sergi

İnegöl Belediyesi, 18 Mayıs Dünya Müzeler Günü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel 'Yarım Asırlık Şanlı Mücadele Kurtuluşspor' sergisini beğeniye sundu.