Antalya

Antalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecek

Antalya'da Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü Antalya vıcır vıcır insan kaynıyor. Tıka basa dolan sahilde iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalık oluştu. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Antalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecek

Antalya'da Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü dünyaca ünlü sahil adeta tıka basa doldu. Oluşan yoğunluk İstanbul'dan tatile gelenleri de şaşırttı. Deniz keyfi yapan bir genç, “İstanbul'dan geldim, otobüsler tıklım tıklımdı. İlk defa bu ayda Antalya'nın bu kadar kabalalık olduğunu gördüm. İstanbul'u hiç aratmadı” dedi.

Turizmin başkenti Antalya'da Ramazan Bayramı tatilinin yoğunluğu devam ediyor. Özellikle 9 günlük bayram tatilinin erken duyurulması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yerli tatilcilerin adresini Antalya yaptı. Yaklaşık 2 milyon kişilik bir tatil hareketliliğinin yaşandığı kentin dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise yaz aylarındaki yoğunluğunu aratmadı. Hava sıcaklığının 22 derece, nem oranın ise yüzde 83 ölçüldüğü kentte sahile akın eden tatilciler doyasıya güneşlendi, bol bol yüzüp denizin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ise ağaç gölgelerinde piknik yapmayı tercih etti. Sahilde denizin keyfini çıkaranlardan bazıları da kano sürdü.

“İlk defa bu ayda Antalya'nın bu kadar kabalalık olduğunu gördüm”

İstanbul'dan tatil için Antalya'yı tercih eden Ufuk Özlüdağ, “Antalya çok güzel, havası süper. Sahilde deniz keyfi yapıyoruz, ortam çok güzel ve deniz sıcaklığı da mükemmel. Yazın çok kalabalık oluyormuş, şu anda da öyle. Otobüsler tıklım tıklımdı. İstanbul'u hiç aratmadı. Çok keyifli ve güzel bir ortam var. Antalya'yı çok sevdik” dedi.

Yine arkadaşıyla birlikte İstanbul'dan gelen Muhammet Özartık da, “Her yıl geliyorum ama ilk defa bu ayda Antalya'nın bu kadar kalabalık olduğunu gördüm. İnsanlar sıcakkanlı. İstanbul'daki kalabalığı hiç aratmadı” ifadelerini kullandı.

Antalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecekAntalya bayramda vıcır vıcır! İğne atsan yere düşmeyecek

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta 19 Mayıs coşkusu! Renkli yürüyüş damga vurdu
Bölgesel

Bucak'ta 19 Mayıs coşkusu! Renkli yürüyüş damga vurdu

Burdur'un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda İmam Hatip rüzgarı
Spor

Bucak'ta 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda İmam Hatip rüzgarı

Bucak'ta 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında düzenlenen kros müsabakalarında Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri başarılı oldu.

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs’ı dağcılarla Uludağ zirvede kutladı
Yaşam

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs’ı dağcılarla Uludağ zirvede kutladı

Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutlamak için Uludağ’a doğa yürüyüşü düzenlendi.

19 Mayıs Burdur'da Coşkuyla Kutlandı! Atatürk Anıldı, Gençlik Şenlendi!
Bölgesel

19 Mayıs Burdur'da Coşkuyla Kutlandı! Atatürk Anıldı, Gençlik Şenlendi!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Burdur'da coşkulu törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 Merkezefendi’de 19 Mayıs coşku ile kutlandı
Etkinlik

Merkezefendi’de 19 Mayıs coşku ile kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özel gösteriler ile Merkezefendi’de, büyük bir coşkuyla kutlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayram coşkusunu hep birlikte Merkezefendimizde yaşadık” dedi.

19 Mayıs için Bisiklet Turu Heyecanı
Yaşam

19 Mayıs için Bisiklet Turu Heyecanı

Başiskele'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bisiklet turu düzenlendi.