Denizli

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı, 'Halk Kart' Projesini Tanıttı - Haberler

Vatandaşa destek olmak amacıyla hazırladığı ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine, 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı, 'Halk Kart' Projesini Tanıttı - Haberler

DENİZLİ (İHA) - Vatandaşa destek olmak amacıyla hazırladığı ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, “Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine, 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, insan odaklı belediyecilik anlayışını Pamukkale ile buluşturacaklarını söyledi. ‘Halk Kart’ projesinin detaylarını anlatan Ertemur, projenin vatandaşın yarasına merhem olacağını belirtti.
Özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik kriz sonucunda vatandaşların alım gücünü kaybettiğini dile getiren Ertemur, “Vatandaşlarımızın parası pul haline geldi. Markete, manava, kasaba giren vatandaşlarımız kuruşu kuruşuna hesap yaparak alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Vatandaşın derdinden anlamayan belediyecilik anlayışları ise insanlarımızı yalnız bıraktı. Vatandaşımız bunu hak etmiyor. Vatandaşımız vergisinin karşılığında beklediği hizmeti, desteği alamıyor. Bunun sosyal belediyecilik anlayışında yeri yoktur. Pamukkale’mizde vatandaşımızı bu bozuk düzenden, ilgisiz, vefasız yönetimden kurtaracağız” dedi.

Halk Kartlara her ay bakiye yüklenecek
31 Mart’ta Pamukkale Belediyesi’nde göreve gelmesinin ardından vatandaşın nefes alması adına ‘Halk Kart’ projesini devreye alacaklarını belirten Ertemur, “Bir belediye görev üstlendiği ilde, ilçede, beldedeki insanların mutlu olmasını sağladığında görevini yerine getirmiş demektir. 31 Mart’ta Pamukkale’mizde göreve geldiğimizde bunun için çalışacağız. Pamukkale’mizde önceliğimize ekonomik krizden etkilenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı önceliğimize alacağız. ‘Halk Kart’ projemizle onların yanında olacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tanımlayacağımız halk kartlara her ay TL olarak bakiye yükleyeceğiz. Vatandaşlarımız bulundukları mahalle ve bölgelerdeki esnaflardan bu kartlar alışveriş yapabilecekler. Hem vatandaşımıza hem de esnafımıza destek olacağız. Vatandaşımızı seçim zamanında, özel gün ve aylarda hatırlayan yönetim anlayışının tersine 12 ay vatandaşının yanında ve destekçisi olan belediyecilik anlayışını Pamukkale’mize kazandıracağız. Halk Kart projemiz derman olacak. Pamukkale’mizin güzel günlerle buluşmasına çok az kaldı” şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının  Sebebini  CHP İlçe Başkanı açıkladı
Bölgesel

Korkuteli İlçesinde Yaşanan Su sıkıntısının Sebebini CHP İlçe Başkanı açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, 3 gündür ilçede yaşanan su kesintilerinin sebepleri hakkında açıklamada bulunarak, arızaların giderildiğini ifade etti.

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Bölgesel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Baki Ersoy: Pınarbaşı Seçimlerindeki Hukuksuzlukları Ortaya Çıkardık
Bölgesel

Baki Ersoy: Pınarbaşı Seçimlerindeki Hukuksuzlukları Ortaya Çıkardık

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; yenilenecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İsmail Mutlucan, 'Çavdır'da CHP'ye Destek Vererek Kaybetmemize Neden Oldunuz!'
Bölgesel

İsmail Mutlucan, 'Çavdır'da CHP'ye Destek Vererek Kaybetmemize Neden Oldunuz!'

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, Burdur'da yaşanan Cumhur İttifakı açıklamalarına tepki gösterdi. Mutlucan, Çavdır İlçesi'nde CHP'ye verilen desteğin MHP'nin kaybetmesine neden olduğunu savundu.

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı
Yerel Yönetim

Antalya 'da CHP'liler il binasında bayramlaştı

Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi