Antalya

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu Mehmet Teoman Arslan kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Demir Adam Ali Bıdı'nın Torunu Kalp krizinden Hayatını kaybetti

ANTALYALI İŞ İNSANI ALİ BIDI, 22 YAŞINDAKİ TORUNUNU KAYBETTİ

Triatlon yarışlarında 60 yaş üstü Türkiye birincilikleri bulunan ve kendisine 120 yıl yaşam hedefi koyan ‘Demir Adam’ lakaplı Antalyalı iş insanı Ali Bıdı’nın 22 yaşındaki torunu kalp krizinden yaşamını yitirdi.
ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı’nın Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik bölümü son sınıfında okuyan torunu Mehmet Teoman Arslan, önceki gün online İngilizce hocası ile dersteyken kalp krizi geçirdi.
Durumun bildirilmesiyle ambulansla hastaneye götürülen Arslan, yaşamını yitirdi. Ankara Adli Tıp Kurumu morguna götürülen Arslan'ın cenazesi, Antalya'ya getirilerek, bugün Tekerli mezarlığında defnedildi 
75 yaşındaki Ali Bıdı, bir röportajında kendisine hedef koymuş. "120 yaşına kadar yaşayarak Türkiye’nin en yaşlı dedesi olmak istiyorum” demişti. Ali Bıdı, sağlıklı yaşam için ekmek, şeker, et, tavuk ve süt ürünlerini tüketmiyor, her sabah 400’ü aşkın şınav çekiyor.

Yorumlar (1)

Adnan EROĞLU

14 gün önce / 02.05.2024

Bir ölüm duyurusunun haberinde, ölenin dedesinin özel hallerinin yazı metninde yer alması hiç hoş olmamış.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla