Burdur / Karamanlı

Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!

Karamanlı Belediyesi, ilçeye modern ve estetik bir cafe kazandırmak için çalışmalara başladı. 12 Mart 2024'te ihalesi yapılacak olan kafenin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!

Karamanlı'ya Modern Bir Cafe Yapılıyor

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çamlık Aile Çay Bahçesi olarak bilinen alana yapılacak olan modern kafenin ihalesinin 12 Mart 2024 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirileceğini açıkladı. İnşaat süresi 90 gün olarak belirlenen kafenin Karamanlı'ya çok yakışacağını ve hayırlı olmasını diledi.

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Karamanlı'mıza modern ve estetik bir cafe kazandırmak için çalışmalara başladık. Çamlık Aile Çay Bahçesi olarak bilinen alana yapılacak olan kafenin ihalesini 12 Mart 2024 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştireceğiz. İnşaat süresi 90 gün olarak belirlenen kafenin Karamanlı'mıza çok yakışacağına inanıyorum. Cafemiz tamamlandığında hemşehrilerimiz için keyifli bir buluşma noktası olacak. Şimdiden Karamanlı'mıza hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!Karamanlı'ya Modern Bir Buluşma Noktası: Yeni Cafe Yapılıyor!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gençlerle baş başa" projesi ile Kaymakam Bakan gençlerle buluşuyor
Yaşam

Gençlerle baş başa" projesi ile Kaymakam Bakan gençlerle buluşuyor

Adıyaman'ın Samsat Kaymakamlığı öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Gençlerle baş başa" projesi kapsamında Kaymakam Süleyman Bakan Samsatlı gençlerle buluşuyor.

 Turgay Engin ve Uğur Toparlak öğrenciler  ile bir araya geldi
Bölgesel

Turgay Engin ve Uğur Toparlak öğrenciler ile bir araya geldi

Altınordu Paşaoğlu Konağı ve Etnografya Müzesi'nde düzenlenen programda Ordu Vali Yardımcısı Turgay Engin, Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, öğrenciler ve davetliler bir araya geldi.

Konyaaltı'nda halk sağlığı buluşmaları
Bölgesel

Konyaaltı'nda halk sağlığı buluşmaları

Konyaaltı Belediyesi, 17 Mayıs Hipertansiyon Günü’nde ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini iyileştirmek ve halkı bilinçlendirmek adına “Halk Sağlığı Buluşmaları” başlattı.

2 ay ortaya çıkan bin 400 rakımlı Usot Gölü'nde yoga yapmak için buluştular
Bölgesel

2 ay ortaya çıkan bin 400 rakımlı Usot Gölü'nde yoga yapmak için buluştular

Artvin’in Ardanuç ilçesinde bin 400 metre rakımda yılda sadece 2 ay ortaya çıkan, yağmur ve eriyen kar suları ile oluşan Usot Gölü son dönemde ziyaretçi akınına uğruyor.

“İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisi başladı
Bölgesel

“İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisi başladı

Türkiye İş Bankası ve iştiraklerinden tarım odaklı teknoloji şirketi İmeceMobil, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle tarımın dünyadaki ve ülkemizdeki kritik önemi, sektördeki zorluklar ve çözümlerin masaya yatırılacağı “İş’le İmece Buluşmaları” etkinlik serisini başlattı.

Başkan Yetişkin Tüm Halkı  ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti
Etkinlik

Başkan Yetişkin Tüm Halkı ‘Engelsiz Buluşma’ etkinliğine davet etti

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, engelli vatandaşlarla dayanışma duygusunu pekiştirmek için anlamlı bir etkinliğe imza atacak.