Antalya / Kepez

Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret ederek, belediye işçilerinin bayramını kutladı

Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret ederek, belediye işçilerinin bayramını kutladı. Vekil Altekin, “İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanlarıdır. Bu ülkenin değerine değer katan bireylerdir.” dedi.
Birlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün yerine vekaleten seçilen Prof. Dr. Refik Emre Altekin, belediye işçileri ile bir araya geldi. Başkan Vekili Altekin, günün ilk saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesine giderek, belediye işçilerinin bayramını kutladı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün selamlarını iletti. Belediye işçilerine “Sevgili mesai arkadaşlarım.” diyerek, seslenen Vekil Altekin, “Hepinizi Mesut Kocagöz Başkanım ve Kepez Belediyesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramıdır. İşçi ve emekçiler bu ülkenin gerçek çalışanları, ülkenin değerine değer katan bireylerdir. Bu noktada; daha güzel ve yaşanabilir Kepez için ellerinden geleni yapan temizlik birimindeki arkadaşlarımızla mesaiye çıkmadan günün ilk saatlerinde bayramlarını kutlamak için bir araya geldik. Kepez Belediyesi olarak işçinin ve emekçinin hakkını koruyacak bir yönetim anlayışıyla Kepezlilere tüm birimlerle hizmet edeceğimiz noktasından vatandaşlarımıza mesajımı iletmek istiyorum. Vatandaşlarımızın 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramlarını kutluyorum. “ dedi.
Vekil Altekin, şantiyedeki temizlik işçileriyle sohbet etti, bir taleplerinin olup olmadığını sordu. İşçiler de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kendilerini ziyaret eden, Vekil Altekin’e teşekkürlerini iletti. Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin,1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ve Konteyner Atölyesi’ni de gezdi.Kepez’in Vekili 1 Mayıs’ta işçinin yanında

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusu gözlemlendi
Etkinlik

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusu gözlemlendi

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenledi. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar, teleskopların 135 kat büyüttüğü gökyüzünde, Ay yüzeyindeki kraterleri detaylı bir şekilde gözlemleme imkanı buldu.

Kepez’de Antalya’nın ilk ragbi takımları
Bölgesel

Kepez’de Antalya’nın ilk ragbi takımları

Kepez Belediyesi Spor Kulübü çatısındaki Antalya’nın ilk kız ve erkek ragbi takımları, milli takımlara oyuncu göndermeye başladı.

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusunu gözlemledi
Bölgesel

Antalya, Bilim Merkezi’nden dünyanın uydusunu gözlemledi

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Gökyüzü Gözlem Etkinliği düzenledi.

Başkan Kocagöz’den çocuklara yeni parklar
Bölgesel

Başkan Kocagöz’den çocuklara yeni parklar

Kepez Belediyesi, yeni park yatırımlarıyla çocuklara hem yeşil bir şehirde büyüme hem de oyun aktivitelerini güvenli alanlarda yapma imkânı sunuyor.

Kepez Belediyesi'nden Ünsal’a yeşil bahçe
Bölgesel

Kepez Belediyesi'nden Ünsal’a yeşil bahçe

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı butik spor salonunun çevresinde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmasıyla 1500 metrekare (m2) büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu.

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği
Etkinlik

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği

Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi.