Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şehir merkezinin belirli noktalarında uygulama gerçekleştirdi. Farklı 3 noktada yaklaşık 2 saat süren uygulamalarda 80 motosiklet kontrol edildi. Uygulama noktalarından kaçmaya çalışan sürücüler ise ara sokaklarda bulunan görevli polis ekipleri tarafından yakalanarak tekrar uygulama noktalarına getirildi. Bu çerçevede, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan, ehliyetsiz motosiklet kullanan, kask takmadan motosiklet kullanan, abartı egzoz takan plakasız motosiklet ile dolaşan ve polisin "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücülerine 130 bin lira trafik para cezası kesildi. Ayrıca 12 motosiklet ise trafikten men edilerek çekici ile yediemin otoparkına çekildi.
Denetimler esnasında 1 aracın şase ve motor numarasının bulunmadığı gerekçesi ile adli ve idari işlem yapıldığı öğrenildi. Uzunköprü Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin hız kesmeden devam edeceği ve halkın huzur ve güvenliğini tehlikeye sokan araçlar hakkında da gerekli ceza işlemin uygulanacağı belirtildi.
Isparta'da 20 günde 21 bin 703 sürücüye cezai işlem uygulandı, 568 araç trafikten men edildi.
Keçiborlu’dan kız arkadaşına sürpriz yapmak için Isparta’ya gelen Mustafa Sökmen, yeni yılın ilk dakikalarında alkollü araç kullanırken polise yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya usulsüz çakar kullanan sürücülere verilecek yeni cezaları sosyal medya hesabından duyurdu. Usulsüz çakar kullanan sürücülere 96 bin TL trafik cezası uygulanacağı duyuruldu.
Antalya Manavgat’ta 13 yaşındaki çocuk motosiklet kullanırken yakalandı. Plakasının açılır-kapanır düzenekli olduğu belirlenen motosikletin sahibine toplam
Antalya’da kuralları hiçe sayarak yolu trafiğe kapatan ve drift atan düğün konvoyundaki 5 araca toplam 161 bin 165 TL ceza kesildi.
Antalya’da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 6 ay el konulan sürücüsü denetime takıldı. Trafik ekiplerinin kontrolünde ehliyetsiz ve 1.54 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye ceza yağdı.
Yorumlar (0)