Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, 2 bin rakım yükseklikte motivasyon gezisi yaparak, doğada arama kurtarma eğitimi gerçekleştirdi.
Yapılan gezide toplam 18 kişiden oluşan gönüllü ekip, yürüyüş yaparak motivasyonlarını ve ekip ruhunu pekiştirdiler. Ardından ise eğitici tarafından ‘doğada arama kurtarma eğitimi’ verildi.
Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma Ekipleri olarak, kaynaşma, oryantasyon ve spor amaçlı olarak Göktepe Yaylası ve Sarıveliler bölgesine gerçekleştirdiğimiz gezi ve yürüyüş etkinliğimiz oldukça verimli geçti. Doğada hem yürüyüşümüzü ve gezimizi yaptık hem de bizim için oldukça önem taşıyan ‘dağda arama kurtarma eğitimi’ gördük. Yerinde yapılan her şey daha verimli ve kalıcıdır" denildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 6 katlı bir binanın 4. katından düşen 53 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı!
Antalya'da polis memurunun kullandığı otomobil kaldırıma çarpıp bahçeye savruldu. Kazada aracın parçaları etrafa saçılırken, sürücü ağır yaralandı. Detaylar burada!
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Yorumlar (0)