Bursa’da 2 günde 4 motosiklet çalan hırsız, polisin pratik zekasıyla kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan anlarda, kendinden kaçan hırsızı vatandaşın motosikletine binerek yakalayan polis büyük alkış aldı.
Bursa’da park halindeki motosikletleri kendi motosikleti gibi alıp kayıplara karışan 20 yaşındaki E.İ., 2 günde 4 motosiklet çaldı. Durumu fark eden müştekiler ise, polisi arayarak şikayetçi oldu. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yüzlerce kamera kaydı izleyen ekipler şüphelinin kimliğini tespit ettikten sonra, teknik ve fiziki takip başlattı.
Cadde üzerinde yürüyen şüpheli kendisinin polis tarafından takip edildiği anlayınca hızla koşmaya başladı. Hırsızın önüne geçip yakalamak isteye polis memuru ise, arabaya binip zaman kaybetmektense yoldan geçen motosikletli vatandaşı durdurdu. Sadece film sahnelerinde denk gelen olay, güvenlik kameralarına ise saniye saniye yansıdı.
Arkadan gelen ekip arkadaşlarının da desteği ile hırsız polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık, yağma ve mala zarar verme gibi suçlardan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.
Konya'da polis aracı ile tırın çarpışması sonucu şehit olan polis memuru Onur Şirin'in cenazesi, Konya Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Isparta'ya gönderildi.
Burdur’da dün akşam saatlerinde polislerin dur ikazına uymayarak yaklaşık 15 kilometre boyunca kaçan ve kaçarken 4 araca zarar verip kaza yapınca yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Burdur’da polisten kaçan zanlı, 15 km boyunca kaçıp 4 araca çarptı. Yaya kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüphelinin arandığı ortaya çıktı!
Manavgat'ta uygulama noktasından kaçan motosikletliler motorlu trafik polislerine yakalandı.
Mersin'de görev yaptığı öğrenilen polis memuru, Mersin Tarsus'ta eşini, daha sonra Adana'da kayınbabası ve kayınvalidesini, eşinin halası ile öğretmen kayınbiraderini öldürdü. Polis, Osmaniye'ye öldürmeye giderken yakalandı.
Yorumlar (0)