Antalya’da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü 21 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti, arkasındaki yolcu konumunda bulunan arkadaşı da yaralandı. Kaza anı ise çevrede bulunan kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza, dün akşam 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Kara Yusuf Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.B. idaresindeki 15 AAE 847 plakalı otomobil ile Hatice Erdem’in kullandığı 07 BBM 041 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Hatice Erdem ve motosiklette yolcu olarak bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen Hatice Erdem’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Motosikletteki diğer kişi de kazada yaralandı.
Bir otomobil firmasında çalıştığı öğrenilen genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü H.B. ise gözaltına alındı.
Diğer taraftan, kaza anı çevrede bulunan 2 farklı iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletin otomobil ile çarpışması ve ardından yaşananlar yer aldı.
Konya-Antalya D-687 kara yolunda meydana gelen kazada, otomobil önce çekiciye çarptı, çekici üzerindeki minibüsü yola devirdi, ardından tıra arkadan çarptı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptıktan sonra duramayarak kamyona çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Manavgat'ta otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde duran okul servisine otomobil arkadan çarptı.
Antalya'nın Manavgat ilçesine hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı otomobil karşı şeride geçerken şans eseri yaralanan olmadı.
Yorumlar (0)