3 Bakanlık ve 3 Büyükşehir Belediyesi 3017 Memur Alımı

Bugün yayımlanan ilanla birlikte, Bakanlıklar ve Belediyeler en az ilkokul mezunu 3017 Memur ve personel alımı yapacak. Şartlar ve Kontenjan bilgisi haber detayında...

3 Bakanlık ve 3 Büyükşehir Belediyesi 3017 Memur Alımı

Kamuya Memur Alımı ve Personel alımı ilanları yayımlandı 16 Kasım 2022 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre Kamuya 3017 kişilik kadro ile Memur Alımı yapılacak. Bu kapsamda Bakanlıklar ve Belediyeler yayımladıkları ilanlar için Kadın ve Erkek adaylar içerisinden memur alımı ve personel alımı yapılacak. Yeni ilanlar duyurulmuş olup en az İlköğretim ve Lise mezunu alım yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak yayımlanan ilanları sizlerle paylaşacağız.

Kamuya Bugün yeni İlanlar Yayımlandı!

Kamu Kurumları ve Kuruluşları tarafından yayımlanmış olan ilanlar için Alımlar Bakanlıklar ve Belediyeler tarafından gerçekleştirilecek. Kasım ayı itibari ile yayımlanmış olan ilanlar için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

16 kasım 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlar için alımlar 3 Bakanlık ve 3 Belediye tarafından yapılacak. Buna göre;

Ticaret Bakanlığı,
Hazine ve Maliye Bakanlığı,
Kültür ve Turizm Bakanlığı,
Van Büyükşehir Belediyesi,
Konya Büyükşehir Belediyesi,
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,

Ticaret Bakanlığı 2500 Memur Alımı İlanı:

Bakanlık 3 farklı kontenjanda olmak üzere Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere Sözleşmeli Memur alımı yapılacak. Buna göre alımlar, 200 Muayene Memuru, 1300 Gümrük Muhafaza Memuru ve 1000 Büro Personeli kadrosunda memur alımı yapılacak. Başvuru için Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak gereklidir. Başvurular 70 Taban KPSS Puanına göre, 21 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 110 Memur Alımı İlanı:

52 Farklı şehirde olmak üzere Lisans mezunları içerisinden 110 Kütüphaneci alımı gerçekleştirilecektir. Alımlar 70 Taban KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek olup başvurular 5 - 19 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 50 Memur Alımı İlanı:

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı için yayımladığı ilana göre 2021 veya 2022 KPSS puanına göre 50 Muhasebe Denetmen Yardımcısı alımı yapılacak. Yapılacak olan Giriş sınavı ile adaylar belirlenecektir. Başvurular ise 19 - 30 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Van Büyükşehir Belediyesi 150 Personel Alımı İlanı:

Büyükşehir Belediyesi 150 kişilik kadro ile 79 Genel Beden İşçisi, 13 Kamyon Şoförü, 3 Elektrikçi, 5 Tıp Şoförü, 5 Aşçı, 4 Kaloriferci, 3 Sulama Sistemleri Montaj İşçisi, 32 Özel Güvenlik Görevlisi, 3 Beko Looder Operatörü, 1 Dozer Operatörü, 2 Looder ( Yükleyici ) Operatörü alımı yapacak. EN az İlkokul mezunu ve KPSS olmaksızın başvuru alınacaktır. Başvurular en geç 18 Kasım 2022 tarihine kadar yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 38 Memur Alımı İlanı:

Resmi gazetede 16 kasım 2022 tarihi ile gelen ilana göre Belediye 20 Düz Memur, 10 Mühendis, 5 Mimar, 3 Şehir Plancısı olmak üzere toplamda 38 kişilik kadro ile gerçekleştirilecektir. Başvuru için adaylardan Lisans sevihyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Başvurular 26 - 30 Arlaık 2022 tarihler arasında yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 169 Memur Alımı İlanı:

Büyükşehir Belediyesi iki farklı ilan yayımladı. Bu kapsamda

KOSKİ ( Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi ) yayımladığı ilan ile 25 memur alacak. Buna göre 11 Mühendis, 4 Veznedar, 10 Memur alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan 75 ve 80 KPSS Puanına sahip olmak gereklidir. Başvurular 26 - 30 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Bir diğer ilana göre ise Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesindeki eksikliği giderm ek üzere 58 Mühendis, 5 Mimar, 56 Düz Memur, 25 Tekniker olmak üzere toplamda 144 Memur Alımı yapılacağı açıklandı. başvurular 19 - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak.

isinolsa

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da çalışmak isteyenler! Bucak'tan personel alımı yapıyor
Eleman İlanı

Antalya'da çalışmak isteyenler! Bucak'tan personel alımı yapıyor

Antalya'da faaliyet gösteren Yüksel Tohum, serada çalışacak bayan personel alımı yapıyor. Asgari ücret üstü maaş, sigorta, yemek, servis ve haftada 1 gün tatil imkanı sunuluyor.

Bucak'ta personel alımı! Vasıflı vasıfsız personel alınacak
Eleman İlanı

Bucak'ta personel alımı! Vasıflı vasıfsız personel alınacak

Burdur'un Bucak ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde hizmet vermekte olan CTM Mermer personel alımı yapacaktır. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta dolgun maaşlı personel alımı yapılacak! Hemen başvurun
Eleman İlanı

Bucak'ta dolgun maaşlı personel alımı yapılacak! Hemen başvurun

Burdur'un Bucak ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekte olan LimoBrama, dolgun maaşla personel alımı yapacak. Detaylar haberimizde...

 Burdur'da Sağlık Bakanlığından 88 Daimi İşçi Alımı! Başvurular Başladı!
Bölgesel

Burdur'da Sağlık Bakanlığından 88 Daimi İşçi Alımı! Başvurular Başladı!

Sağlık Bakanlığı Burdur'da 4 farklı meslek grubunda 88 daimi işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Metaş Grup Alüminyum Personel Alıyor
Eleman İlanı

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Metaş Grup Alüminyum Personel Alıyor

Antalya Organize Sanayi'de faaliyet gösteren Metaş Grup Alüminyum, Bucak'tan vasıfsız ve kaynakçı erkek işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular şahsen yapılabilecek.

Burdur Bucak'ta Dolgun Maaşlı Eleman Alımı!
Eleman İlanı

Burdur Bucak'ta Dolgun Maaşlı Eleman Alımı!

Burdur Bucak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren LimoBrama fabrikası, dolgun maaşlı personel alımı yapıyor. Müracaatlar şahsen ve telefonla yapılacaktır.