Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 02-05 Ekim tarihleri arasında kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. Burdur genelinde yapılan bu denetimlerde, özellikle traktör ve tarım işçileri taşımacılığı ile radarla hız kontrolü gibi önemli trafik unsurları mercek altına alındı.
Denetimler sırasında 1003 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, trafik kurallarına uymayan 79 araç/sürücüye idari para cezası uygulandı.
Denetimlerde, trafik güvenliğini tehlikeye atan 2 araç trafikten men edildi. Trafik güvenliği sağlanana dek, bu tür denetimlerin sık sık devam edeceği ifade edildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan denetimlerde 4.721 araç kontrol edildi. 19 araç trafikten men edilirken, 139 sürücüye ceza uygulandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 buçuk saatte gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimlerinde 21 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 26 Mart - 06 Nisan 2025 tarihlerinde emniyet kemeri ve alkollü sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasında 208 şahıs sorgulanırken, 22 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Isparta'da son 24 saatte 5 bin 665 araç ve sürücü denetlendi, 531 sürücüye idari yaptırım uygulandı.
Kırklareli’nde polis ekiplerince düzenlenen trafik denetimlerinde kuralları ihlal ettiği tespit edilen 88 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Yorumlar (0)