Erzincan’da 3 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir tır alev alırken 3 kişi yaralandı.
Kaza, Erzincan-Erzurum karayolu 72. kilometresi Avcılar mevki yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, buzlanma sebebiyle peş peşe seyir halinde ilerleyen 3 tır kayarak kaza yaptı. Kazanın akabinde en arkada ki tırda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevrede ki araçlara sıçramadan söndürüldü. Kazadan kaynaklı 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Zincirleme kazadan dolayı Erzincan-Erzurum karayolu bir süre trafiğe kapatılırken yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak soğutma çalışmasına devam edildiği öğrenildi.
Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yol kontrol noktalarını ziyaret ederek sürücülere şeker ikramında bulundu.
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Erzincan'da kuaför ve berberlerde bayram yoğunluğu yaşanıyor. Detaylar haberimizde..
Erzincan 2025 yılı tarım sezonuna başladı. Ağır kış şartlarının sona ermesinin ardından Erzincan Ovası’nda toprak hazırlığı, budama gibi kültürel işlemler hızla devam ederken, Erzincan’ın yerli ürününde ilk fideler toprağa dikilmeye başladı. Detaylar haberimizde..
Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Camii İmam Hatibi Hafız Nurullah Kılıçtaş ile oğlu Hafız Muaz Talha Kılıçtaş, Ramazan ayı boyunca ezberden aynı camide mukabele okuyor.
Erzincan’da ki seyahat acenteleri Ergan Dağında düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen "Biz Büyük Bir Aileyiz" projesi kapsamında müzik kursu açılmıştı.
Yorumlar (0)