Türkiye, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yarın sandık başına gidecek. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (AŞTİ) ise memleketlerine oy kullanmak için gidecek vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri, yarın gerçekleştirilecek. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ise seçim yoğunluğu yaşanıyor. Oy kullanmak için memleketlerine gidecek vatandaşlar, yoğunluğun başını çekiyor. Firmalar ise yoğunluğun azaltılması için ek seferler koydu. Yoğunluğun Ramazan Bayramı'na kadar devam etmesi bekleniyor.
Oy kullanmak için Kastamonu’ya gidecek olan Veysel Çay yaptığı konuşmada, “Bilet 400 lira. Biraz yükselmiş. Bayram tarifesi ile seçim arifesini birleştirmişler. Daha önceden rezerve etmiştim bugün için. O yüzden bir sıkıntı yaşamadık” ifadesini kullandı.
Samsun’un Ladik ilçesine gidecek olan 85 yaşındaki bir vatandaş ise “Memlekete seçime gidiyorum. Demokrasi için gidiyorum oyumu kullanacağım” dedi.
Günde 9 saat direksiyon salladığını söyleyen otobüs şoförü Nurettin Karakoç ise, “Ben şu anda Kastamonu’ya gidiyorum. Ankara-Kastamonu, Çankırı-İstanbul, Ankara-Çankırı. 25 senedir bu meslekteyim. İstanbul trafiği başka bir şey değil” şeklinde konuştu.
Otobüs bileti satan Bayram Dinç ise, “Bayram için genel bir hareketlilik var. Bayram biletleri tükendi. Devletin verdiği rayiç bedel uygulanıyor şu anda. Örneğin Mersin’e gidecek bir yolcu 600 lira ödüyor” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla 25 Ocak'ta gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir 8. Olağan İl Kongresi'nin ardından Gürhan Albayrak başkanlığındaki İl Yürütme Kurulu Listesi açıklandı.
Afyonkarahisar Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Hayrettin Güzbey yapılan genel kurul sonrası yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Detaylar haberimizde..
Basın İlan Kurumu Genel Kurulu seçimlerinde TGK’nın adayları Kürşat Tuncel ve Hürmüz Seda Köktener kazandı. Detaylar için hemen tıklayın!
CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, ekonomik krizin halk üzerindeki etkilerini eleştirerek erken seçimin şart olduğunu vurguladı. Başkan Kadir Koç, 'Halk geçinemiyor, çözüm sandıktır' dedi.
İslami tatil konseptinin son dönemde daha fazla tercih edilmeye başlandığını söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise muhafazakâr yaşam şekline sahip olanların İslami otellerde kendi hayat tarzlarına çok daha uygun bir hizmet alabiliyor olmalarıdır. Bununla birlikte ülkemizde muhafazakâr otel sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Dolayısıyla tatilciler sevdikleri tatil yörelerini seçebiliyorlar ve bu lokasyonda hizmet veren bir muhafazakâr otel bulmakta asla zorlanmıyorlar.
Korkuteli Kaymakamlığı 2025 faaliyet dönemi için Mütevelli Heyeti seçimini gerçekleştirdi. Osman Küçükkarasucu ve İsmail Akgün, açık oylama sonucu yeniden heyette yer aldı.
Yorumlar (0)