Konya

50.yıla özel 10 bin fidan

Konya Sanayi Odası (KSO), kuruluşunun 50. yılında 10 bin fidanı toprakla buluşturdu.

50.yıla özel 10 bin fidan

KONYA (İHA) - Konya Sanayi Odası (KSO), kuruluşunun 50. yılında 10 bin fidanı toprakla buluşturdu.
KSO 50. Yıl Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni’nde konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, 1974 yılında kurulan Konya Sanayi Odası’nın yarım asırdır Konya sanayisine ve Türk sanayisine hizmet ettiğinin altını çizerek, “Kuruluşumuzun 50. yılında, meclis üyelerimizle birlikte Konya’mızın Çandır Mahallesi’nde 10 bin fidanı toprakla buluşturduk. Hatıra ormanımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
1974 yılında kurulan Konya Sanayi Odası’nın Türkiye’nin öncü odalarından birisi haline geldiğini, yaptıkları çalışmalar ve projelerle Konya sanayisine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Büyükeğen, şunları söyledi: “Bugün Konya’mız, dünyanın her yeri ile ticaret yapan güçlü bir endüstri şehri haline geldi. 50 yıl önce kurulan Konya Sanayi Odamız da, şehrimizin endüstriyel gelişiminde önemli bir misyon üstlenmiş durumda. İnşallah oda olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da şehrimizin ve ülkemizin sanayisine hizmet etmeye, yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile odamızın kurucularına, kuruluşundan bu yana görev yapmış tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis başkan ve meclis üyelerimize, meslek komitelerimize ve odamızın asıl gücü olan üye sanayicilerimize teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Özel İmperial Hastanesi, 17 yaşınnda
Bölgesel

Özel İmperial Hastanesi, 17 yaşınnda

Trabzon’da 2007 yılından bugüne tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosuyla Trabzon ve bölge halkına hizmet veren Özel İmperial Hastanesi, 17. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor.

Berlin International Üniversitesi 10 yaşında
Etkinlik

Berlin International Üniversitesi 10 yaşında

BAU Global Eğitim Ağı bünyesindeki Berlin International Üniversitesi, kuruluşunun 10’uncu yıl dönümünü görkemli bir törenle kutladı.

Sivil toplum kuruluşlarından İsrail'e lanet
Bölgesel

Sivil toplum kuruluşlarından İsrail'e lanet

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşları İsrail'e lanet okudu.

Terme'de Sivil Toplum Kuruluşlarına destek
İş Dünyası

Terme'de Sivil Toplum Kuruluşlarına destek

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçedeki sivil toplum örgütü ve kurumları ziyaret ettikten sonra birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, “İlçemizi hep birlikte daha ileri taşıyacağız” dedi.

STK'dan 'Filistin'den Doğu Türkistan'a İnsanlık İçin Ayaktayız' etkinliği
3. Sayfa

STK'dan 'Filistin'den Doğu Türkistan'a İnsanlık İçin Ayaktayız' etkinliği

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun 'Filistin'den Doğu Türkistan'a İnsanlık İçin Ayaktayız' temasıyla üç günlük etkinlik düzenledi.

Kayseri Üniversitesi yeni yaşını kutluyor!
Bölgesel

Kayseri Üniversitesi yeni yaşını kutluyor!

18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ''Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla kurulan üniversiteler'' arasında yer alan Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), 6’ıncı yaşını kutluyor.