Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsayı satışa çıkarıyor.
Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 51 ilde, 865 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. 51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. 9-10-11 Temmuz 2024 tarihlerinde saat 10:30’da yapılacak müzayedelere online katılım da sağlanabilecek.
Özellikle ev yapmak isteyen ve iş yerine uygun arsa arayan vatandaşlar; İstanbul’da 31, Ankara’da 37, Malatya’da 139, Mardin’de 16, Samsun’da 113 ve Şanlıurfa’da 119 muhtelif arsa için alıcılar gün sayıyor. Yüksek talep olan illerde katılım için başvurular başladı.
Online katılım sağlanabilecek açık artırmalar 9-10-11 Temmuz günleri saat 10.30'da yapılacak. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Küçükçekmece / İstanbul’da yapılacak açık artırmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Halit Çelen, “Kampanyanın yeni işyeri veya ev almak isteyenler için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bende Ankara’da yaşıyorum. Etimesgut’ta ya da Gölbaşı'nda arsam olsa bahçeli bir evimin olmasını isterdim. O yüzden ben de bu kampanyadan yararlanmak istiyorum” dedi.
İstanbul’da tekstil işi ile uğraştığını ifade eden Gökhan Kara, “Memleket hasreti var içimizde. Doğduğumuz topraklara yatırım yapma isteğimiz var. Çok güzel bir kampanya çıktı karşımıza. Proje çok güzel olduğu için kendi iş yerimizi Şanlıurfa’ya taşımak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Malatya’dan arsa almak istediğini belirten Ayten Tüylüoğlu, “Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın bu projesini çok değerli buluyorum. Malatya’da ev yapımına hazır arsaların 596 bin TL’ye satışa çıktığını öğrendim. Bende bu projeden yararlanmak istiyorum. Alacak vatandaşlara tavsiye ediyorum. Çok avantajlı ödemeler var” diye konuştu.
Projeyi Kentsel Dönüşüm Başkanlığı sitesinden duyduğunu açıklayan Akgül Acar, “İstanbul’da yatırım amaçlı arsa almak istiyorum. Yüzde 25’i peşin 24 ay vade ile çok hesaplı ve karlı bir yatırım olacağını düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Burdur Çeltikçi’de iş insanı Salih Yaman, Konak Mahallesi’ndeki arsasını belediyeye bağışladı. Belediye Başkanı Ramazan Ezin, bu anlamlı destek için teşekkür etti.
Tefenni Belediyesi, Ece Mahallesi’nde satışa çıkarılacak arsalar için ihale tarihini 17 Şubat 2025 olarak duyurdu. Detaylar haberimizde.
Çavdır Belediyesi, imar planlı taşınmazlarını 14 Ocak 2025'te açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor. İhaleye katılım detayları ve şartlar için tıklayın.
Önümüzdeki yıl 1 ocak 2025 emlak sektöründe zorunlu uygulanacak "Elektronik İlan Doğrulama Sistemi"nin ayrıntılarının anlaşılması için merak edilenler haberimizde
Varsak haber sosyal medyada Tehlike saçan kuyu haberi ve ertesi gün onarılmış kuyu görüntüleri devamı haberimizde ... Antalya Kepez Varsak Aktoprak Mahallesi’nde Tehlike: Eski Kur’an Kursunun Bahçesindeki Kuyu Açıkta!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 53 ilde 747 arsa müzayede ile satışa sunuyor. 10-12 Eylül 2024 tarihlerinde avantajlı ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla yatırım yapma fırsatını kaçırmayın.
Yorumlar (0)