Antalya

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık yine Antalya'da

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş'ı yenerek üst üste ikinci kez Başpehlivan olan hemşehrimiz Yusuf Can Zeybek'i kutluyoruz.

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık yine Antalya'da

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık finalinde Mustafa Taş'ı yenerek üst üste ikinci kez Başpehlivan olan hemşehrimiz Yusuf Can Zeybek'i kutluyoruz.KIRKPINAR'DA ZEYBEK FIRTINASI.
ALTIN KEMER YİNE ANTALYA'DA...
663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık final müsabakasında Mustafa Taş'ı mağlup eden Yusuf Can Zeybek altın kemerin sahibi oldu.

Yusuf Can Zeybek üst üste ikinci kez Kırkpınar'da zafere ulaştı. Zeybek gelecek sene altın kemerin ebedi sahibi olmak için mücadele edecek.

Edirne'de bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık güreşleri çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Finale gelene kadar Ali Gürbüz ve Orhan Okulu gibi favori isimlerin elendiği güreşlerin çoğunluğu puan alanın kazandığı uzatmalara gitti.

Sarayiçi Er Meydanı'nda final güreşinden önce gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında Serhat Gökmen'i yenen 2022 başpehlivanı Mustafa Taş ve Hüseyin Gümüşalan'ı yenen 2023 yılı başpehlivanı Yusuf Can Zeybek karşılaştı.

Mustafa Taş ile Yusuf Can Zeybek arasındaki maç karşılıklı hareketlerle geçti. Maçın 20'nci dakikasında Mustafa Taş'a, hakem heyeti tarafından pasif güreştiği için birinci ihtarı verildi. Puanlama güreşine kalan müsabakanın 50'inci dakikasında Mustafa Taş'ı yenen Yusuf Can Zeybek, Türkiye Başpehlivanı oldu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 7
    SEVDİM
  • 7
    BEĞENDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz  Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.
Spor

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi. 7 Eylül 2024 cumartesi günü 3 Turda 2024 Güreş ligi 43 Puanlı Yusuf Can Zeybek ile karşılaşan Ali Gürbüz Çırağı Ali Ahsan Batmaz gureşten galip ayrılan pehlivan oldu.

Elmalı  Güreşlerinde Belli olacak 2024  Yağlı Güreş Liginde kim Başpehlivan (Şampiyon) Olabilir?
Spor

Elmalı Güreşlerinde Belli olacak 2024 Yağlı Güreş Liginde kim Başpehlivan (Şampiyon) Olabilir?

Bu hafta sonu; 6-7-8 Eylül 2024 672. Elmalı Yağlı Güreşleri ile CW Enerji Yağlı Güreş Ligi 6. ve son etabı düzenlenecek! CW Enerji Yağlı Güreş Ligi Şampiyonu Belli olacak

Dirmil'de kıran kırana mücadele! Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu!
Etkinlik

Dirmil'de kıran kırana mücadele! Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu!

Heyecan dolu müsabakalara sahne olan 33. Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek, İsmail Koç ile finalde karşı karşıya geldi. Kırkpınar'ın rövanşı Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu.

33 . Dirmil  Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivan Finalde İsmail Koç'u yenen Yusuf Can Zeybek oldu
Yaşam

33 . Dirmil Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivan Finalde İsmail Koç'u yenen Yusuf Can Zeybek oldu

Yoğun Katılımın yaşandığı 33 . Dirmil Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivanı Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek oldu. Dirmil Güreşleri Başpehlivanı kim oldu.

Yusuf Can Zeybek ve Mustafa Taş Antalya'da Coşkuyla Karşılandı
Bölgesel

Yusuf Can Zeybek ve Mustafa Taş Antalya'da Coşkuyla Karşılandı

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üst üste ikinci kez Başpehlivan olan Yusuf Can Zeybek ve Kırkpınar ikincisi Mustafa Taş, Antalya'da coşkuyla karşılandı. Detaylar için tıklayın.

MAKÜ Mezunu Yusuf Can Zeybek, Kırkpınar'da üst üste ikinci kez Başpehlivan oldu
Bölgesel

MAKÜ Mezunu Yusuf Can Zeybek, Kırkpınar'da üst üste ikinci kez Başpehlivan oldu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi mezunu Yusuf Can Zeybek, 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üst üste ikinci kez başpehlivanlık unvanını kazanarak büyük bir başarıya imza attı.