672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde güreş ağası belli oldu

Antalya Elmalı'da düzenlenen yağlı güreşlerde, Hakan Çetin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ihaleyi kazanarak 673. Elmalı Güreş Ağası unvanını kazandı. Detaylar için tıklayın...

672. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde güreş ağası belli oldu

Antalya'nın Elmalı ilçesinde düzenlenen ve "Türk'ün ilk er meydanı" olarak nitelendirilen organizasyona 1540 pehlivan katıldı. Güreşlerin son gününde, çeyrek final maçlarını kazanan başpehlivanlar  Enes Doğan ile Ali İhsan Batmaz, Feyzullah Aktürk ile Orhan Okulu kurayla yarı finalde eşleşti.

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 20 milyon 977 bin TL’ye tekrar aldı. 19 Milyon 977 Bin TL'de kalan güreş ihalesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de 1 Milyon TL daha eklenmesini istemesinin ardından, Burdur'un Bucak ilçesinde de mermer fabrikası bulunan iş insanı Hakan Çetin toplam 20 milyon 977 bin TL vererek 673. Elmalı Güreş Ağalığı unvanını 3. kez kazandı.

Elmalı Güreş Ağası Hakan Çetin kimdir?

2010 yılından bu yana Antalya'da faaliyet göstermekte olan CTM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çetin, Türkiye'nin  birçok bölgesinde kurmuş olduğu mermer ocağı ve mermer fabrikaları ile hizmet vermektedir.

Hakan Çetin, 2022, 2023 ve 2024 yıllarında Elmalı Yağlı Güreşlerinde, güreş ağalığı ihalelerini kazanmıştır.  Yurt içi ve yurt dışına satış yapan CTM Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çetin, güreşe ilgisi ile vatandaşlar tarafından tanınmaktadır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elmalı Belediye Başkanı Öztürk Güreş Ağası Çetin'i  İtalya Verona  Mermer Fuarında  Yalnız Bırakmadı
İş Dünyası

Elmalı Belediye Başkanı Öztürk Güreş Ağası Çetin'i İtalya Verona Mermer Fuarında Yalnız Bırakmadı

Burdur ili Bucak İlçesi Organize Bölgesinde Faaliyet gösteren Çetin Mermer İtalya Verona'da Uluslararası Mermer Fuarı’na katıldı.

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu
Spor

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.

Elmalı Güreşleri  devam ediyor işte Çeyrek Finalistler
Spor

Elmalı Güreşleri devam ediyor işte Çeyrek Finalistler

Türk’ün İlk Er Meydanı’nda 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri başladı.

Tarihi geleneksel 671.  Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.
Spor

Tarihi geleneksel 671. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Dualarla Başladı.

Tarihimizin en eski güreş organizasyonu 671. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri efsane Başpehlivan merhum Recep Gürbüz'ün kabir ziyaretinin ardından Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı Güreş Sahasında kurbanların kesilmesi, duaların yapılması ile başladı.

Karaman Ermenek 20 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Karaman Ermenek 20 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Karaman Ermenek 20 Eylül 2024 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Karaman Ermenek'te elektrikler kesilecek mi? Karaman Ermenek'te yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Karaman Sarıveliler 20 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Karaman Sarıveliler 20 Eylül 2024 Cuma elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Karaman Sarıveliler 20 Eylül 2024 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Karaman Sarıveliler'de elektrikler kesilecek mi? Karaman Sarıveliler'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...