İstanbul

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu açıklandı

- FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu açıklandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu açıklandı

İSTANBUL (İHA) - FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın kamp kadrosu açıklandı.
FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, 24 Haziran - 8 Temmuz tarihlerinde hazırlık kampı gerçekleştirilecek. Ay-yıldızlılar, çalışmalarına 24 Haziran Pazartesi günü Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde İstanbul'da başlayacak. 24 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da çalışmalarını gerçekleştirecek milliler, 27 Haziran Perşembe günü Filipinler ile karşılaşacak. 2 Temmuz’da ikili temas karşılaşması oynamak üzere Fransa’ya gidecek 12 Dev Adam, son olarak 6-7 Temmuz tarihlerinde Sırbistan’da turnuvaya katılarak çalışmalarını noktalayacak.
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında 22 Kasım 2024'te Macaristan ile evinde, 25 Kasım 2024'te ise Macaristan ile deplasmanda karşılaşacak. Ay-yıldızlılarımız B Grubu'ndaki son karşılaşmalarında 20 Şubat 2025'te evinde İtalya ve 23 Şubat 2025'te deplasmanda İzlanda ile oynayacak.

Ay-yıldızlıların 16 kişilik kamp kadrosu şu şekilde:
Ercan Osmani, Erkan Yılmaz, Erten Gazi, Doğuş Özdemiroğlu (A. Efes), Can Korkmaz, Muhsin Yaşar (Darüşşafaka), Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer, Tarık Biberoviç (Fenerbahçe), Sadık Emir Kabaca (Galatasaray), Furkan Haltalı, Kenan Sipahi (P. Karşıyaka), Göktuğ Baş (Samsunspor), Okben Ulubay, Yiğitcan Saybir (Türk Telekom), Ömer Can İlyasoğlu (Mega Soccerbet)

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Karşıyaka Basketbol Errick McCollum ile 1 sene daha beraber
Bölgesel

Karşıyaka Basketbol Errick McCollum ile 1 sene daha beraber

Karşıyaka Basketbol, ABD'li oyuncusu Errick McCollum’un 1 yıl daha yeşil-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.

Karşıyaka Basketbol,  potası git gide güçleniyor
Bölgesel

Karşıyaka Basketbol, potası git gide güçleniyor

Karşıyaka Basketbol, yardımcı antrenörlük görevine Rüçhan Tamsöz'ü getirirken, Mert Celep ve Ergi Tırpancı'nın da sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Yeşil-kırmızılılar, altyapısından yetişen Ozan Yılmaz'ın da İzmir ekibine geri döndüğünü açıkladı.

Afyonkarahisar basketbol turnuvasına ev sahipliği yaptı

Afyonkarahisar basketbol turnuvasına ev sahipliği yaptı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kapsamında düzenlenen ve genç sporcuların yeteneklerini sergilediği basketbol turnuvasına ev sahipliği yaptı. Detaylar haberimizde..

Milli Basketbolcu Manolya Kurtulmuş Turgutlu Belediyespor’u ziyaret etti
Spor

Milli Basketbolcu Manolya Kurtulmuş Turgutlu Belediyespor’u ziyaret etti

Milli basketbolcu Manolya Kurtulmuş, basketbol kariyerine adım attığı Turgutlu Belediyespor’u ziyaret etti ve kulübün genç yetenekleriyle buluştu.

“Başarıyı yakalama noktasında sağlık çok kritik”
Yaşam

“Başarıyı yakalama noktasında sağlık çok kritik”

Türk Telekom Basketbol Takımı, Liv Hospital Ankara ile 2024-2025 sezonu için sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Detaylar haberimizde..

Paris 2024'te kadınlar basketbol şampiyonu belli oldu
Bölgesel

Paris 2024'te kadınlar basketbol şampiyonu belli oldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadınlar basketbol finalinde ABD, Fransa'yı 67-66 mağlup ederek 8. kez altın madalyanın sahibi oldu.