İstanbul

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri aday Kadro Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer aldı:

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri aday Kadro Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan ve 12 Eylül'de özel maçta Japonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Teknik Direktör Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer aldı:

KALECİLER: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

DEFANS: Onur Bulut, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Kazımcan Karataş, Mert Müldür

ORTA SAHA/FORVET: Cengiz Ünder, Yusuf Sarı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Umut Nayir

 

TOPLANMA 3 EYLÜL'DE

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Eylül Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Eskişehir'de oynanacak Ermenistan maçına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, ilk çalışmasını da 4 Eylül Pazartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek. Bu antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.


A Millî Takım kafilesi, 6 Eylül Çarşamba günü saat 15.00'te Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Eskişehir'e gidecek.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve bir futbolcu, 7 Eylül Perşembe günü saat 19.15'te Ermenistan maçına ev sahipliği yapacak Eskişehir Yeni Stadyum'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından 20.00'de bu tesiste gerçekleştirecek.

Türkiye - Ermenistan müsabakası, 8 Eylül Cuma günü 21.45'te başlayacak.

A Millî Takım, Japonya ile Belçika'nın Genk kentinde oynayacağı özel maç için 10 Eylül Pazar günü saat 15.00'te THY'ye ait uçakla Eskişehir'den Hollanda'nın Maastricht kentine gidecek; ardından da kamp yapacağı Sittard kentine geçecek.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 11 Eylül Pazartesi günü TSİ 17.15'te maçın oynanacağı Cegeka Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını da bu statta saat TSİ 18.00'de yapacak.

12 Eylül Salı günü oynanacak Japonya - Türkiye mücadelesi TSİ 15.20'de oynanacak. posta 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türkiye Galler karşı karşıya geliyor! Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Spor

Türkiye Galler karşı karşıya geliyor! Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye Galler karşı karşıya geliyor! Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanı Bak:  Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Almanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na büyük bir avantajla gidiyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi A Milli Takım’ın Konya’da Letonya’yı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye, deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti
Spor

Türkiye, deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golünü Barış Alper kaydetti.

Montella'nın ilk maçı Hırvatistan deplasmanında
Yaşam

Montella'nın ilk maçı Hırvatistan deplasmanında

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, ilk maçına Hırvatistan deplasmanında çıkacak. Milliler, liderlik mücadelesinde kritik bir maça çıkacak.

Stefan Kuntz, A Milli Takım'dan gönderildi
Spor

Stefan Kuntz, A Milli Takım'dan gönderildi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 Elemeleri'nde alınan başarısız sonuçlar ve Japonya maçında yaptığı açıklamalar sonrası görevinden alındı.

Türkiye Erkek Milli Takımı Avrupa ikincisi
Yaşam

Türkiye Erkek Milli Takımı Avrupa ikincisi

39 ülkeden 319 sporcunun katıldığı 10. Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye Erkek Milli Takımı 248.242 puanla Avrupa ikincisi oldu.