ABD seçimleri ve Türkiye üzerindeki etkileri! Taceddin Akbaş'tan çarpıcı analiz

Taceddin Akbaş, ABD başkanlık seçimlerinin Türkiye'ye etkilerini değerlendirdi. Akbaş, ABD'nin başkanının kim olursa olsun Türkiye'ye karşı tavrının değişmeyeceğini belirtti.

ABD seçimleri ve Türkiye üzerindeki etkileri! Taceddin Akbaş'tan çarpıcı analiz

ABD'de yaklaşan başkanlık seçimleri, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir merak ve dikkatle takip ediliyor. Ancak, ABD başkanlık seçimlerinin Türkiye'ye etkileri konusunda farklı görüşler bulunuyor. Taceddin Akbaş'ın köşe yazısı, bu konuda çarpıcı analizler sunuyor.

ABD Başkanı Kim Olursa Olsun: Derin Devlet ve Siyonist Etkisi

Taceddin Akbaş, ABD'deki başkanlık seçimlerinin sonucunun Türkiye için önemli olmadığını vurguluyor. Akbaş'a göre, kim başkan seçilirse seçilsin, ABD'nin derin devleti ve Siyonist lobilerin etkisi altında kalacaktır. Bu durum, ABD'nin dış politikasında köklü bir değişiklik olmayacağı anlamına geliyor.

TRUMP’I AL BİDEN’A, BİDEN’I AL KAMALA HARRİS'İN ÜSTÜNE VUR!

Dış politika ile az çok ilgilenen herkesin bileceği gibi, ABD'de Kasım ayının 5’inde bir Başkanlık seçimi yapılacak. Ancak bu seçimlerin sonuçlarını merak eden sevgili okurlarıma belirtmeliyim ki, benim ABD’deki seçimleri kimin kazanacağına dair en küçük bir merakım yok. Çünkü ABD'nin başına kim geçerse geçsin, Amerika Derin Devletinin ve Siyonistlerin uşaklığını yapacaktır ki bu, bugüne kadar hep böyle olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır.

ABD'nin başkanının kim olacağı konusunda hiçbir endişem olmadı. Asıl merak ettiğim konu, geçtiğimiz çarşamba günü yapılan Burdur Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde kimin başkan olacağıydı. ABD'nin başına kim geçerse geçsin, Siyonist İsrail'in kulu kölesi olacak. Eğer bunu yapmazsa, başkanın ya hayatı ya da koltuğu bir şekilde elinden alınacaktır. Bu ülkenin başkanları, bizim eski dönemlerin cumhurbaşkanları gibi sembolik ve göstermelik birer başkan olup noter görevi yapacaklar. Ancak bizim gazetelerimiz, radyo ve televizyonlarımız, bu başkan adaylarına doğmamış çocuğa don biçer gibi ömür biçiyorlar ve ona göre de puan veriyorlar.

TRUMP'IN TÜRKİYE’YE GÖNDERDİĞİ KÜSTAH MEKTUP

Trump, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a diplomatik nezaketten uzak ve küstahlık içeren bir mektup gönderdi. Mektupta, "Sayın Başkan! Gelin iyi bir anlaşma yapalım! Binlerce insanın öldürülmesinden siz sorumlu olmak istemezsiniz ve ben de Türkiye'nin ekonomisini yok etmekten sorumlu olmak istemem. Ama bunu yaparım," diyerek Türkiye'yi tehdit etti.

Papaz Brunson konusunda da örnekler veren Trump, "sert olun ama akıllı olun" diyerek Türkiye’ye akıl verdi. Trump, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 savunma sistemleri alması nedeniyle CAATSA yaptırımları uyguladı. Ancak, Türkiye bu tehditlere kulak asmadan Barış Pınarı Harekâtı'nı gerçekleştirdi ve PKK ve YPG’nin inlerini yerle bir etti.

KENNEDY: TÜRKİYE DOSTU TEK ABD BAŞKANI

ABD’nin 2,5 asırlık tarihinde bir tek Türk dostu başkan seçildi: John F. Kennedy. Ancak, Kennedy de emperyalistler ve Siyonistler tarafından fazla yaşatılmadı ve suikaste kurban gitti. Kennedy, insaflı, izanlı ve merhametli biri olarak Türk veya Türkiye dostu bir yapıya sahipti. Ancak, ABD'nin başına Kennedy'den sonra Türk veya Türkiye dostu bir başkan getirilmedi ve getirilmeyecektir.

Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerinin sonuçları, ne dünyamızın ne de ülkemizin hayrına olacaktır. Bu yüzden, biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeli ve iç ve dış düşmanlara karşı kendi tedbirlerimizi almalıyız. Türk’ün Türk’ten, Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu olmadı ve olmayacaktır.

Özlü Sözler ve Hatırlatmalar

BİRİ GELİR SENİ SEN EDER, BİRİ GELİR SENİ SENDEN EDER! — Şems
ÖYLE BİR DÜNYA DA YAŞIYORUZ Kİ, EDEPSİZ EDEPLİYİ BASTIRIR. HAKSIZ DA HAKLIYI ASTIRIR..!
ZÂLİMLERİN EN ZÂLİM YANI, KURBANLARINI YOK ETMEDEN ÖNCE İNSANLIKTAN ÇIKARMASIDIR. VE EN ZOR MÜCÂDELE İNSANLIK DIŞI ŞARTLARDA İNSAN KALABİLMEKTİR…
HERKESİN DOSTU OLAN KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR!
KURT SALDIRMAYA KARAR VERMİŞSE NE SÜRÜYÜ HESABA KATAR NE DE ÇOBANI!

Taceddin Akbaş, ABD'nin başkanlık seçimleri ile ilgili bu çarpıcı analizinde, Türkiye'nin çıkarlarını ve uluslararası ilişkilerdeki gerçekleri göz önüne seren bir perspektif sunuyor. Bu yazı, ABD'nin dış politikası ve Türkiye üzerindeki etkilerini daha iyi anlamak isteyenler için önemli bir rehber niteliğinde.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yeni dönemde ABD'de neler olacak? Kamala Harris'in etrafı Siyonistlerle çevrili!
Dünya

Yeni dönemde ABD'de neler olacak? Kamala Harris'in etrafı Siyonistlerle çevrili!

ABD Seçimleri: Biden Adaylıktan Çekildi, Harris'in Adaylığına Siyonist Destek Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi sonrası Kamala Harris'in adaylığı gündemde. Siyonist lobi, Harris ve eşi Douglas Emhoff'u destekliyor. Yeni dönemde ABD'de neler olacak?

Sigarayı Bırak(ma) Günü'nde Doğmak: Bir Kişisel Anlatı
Yaşam

Sigarayı Bırak(ma) Günü'nde Doğmak: Bir Kişisel Anlatı

9 Şubat'ta doğan Taceddin Akbaş, bu özel günün "Sigarayı Bırak(ma) Günü" olmasıyla ve sigaranın zararlarıyla ilgili düşüncelerini paylaşıyor. Makalede sigaranın zararları, 9 Şubat Sigarayı Bırak(ma) Günü'nün önemi ve sigarayı bırakma yöntemleri yer alıyor.

Miraç ve Deprem: İman ve Tedbir Arasındaki İnce Çizgi
Bölgesel

Miraç ve Deprem: İman ve Tedbir Arasındaki İnce Çizgi

Miraç Gecesi'nin önemini vurgularken, bir yıl önce yaşanan Doğu Anadolu Depremi'ni anıyor ve depreme karşı hazırlıklı olmanın önemini hatırlatıyoruz. Taceddin Akbaş'ın 'Mîrâcı(M)Nız Mübârek, Her Gece(M)Niz Mirac Olsun Ve Cenâb-I Allah Ülkemizi Tüm Âfet Ve Felâketlerden… Korusun!' adlı köşe yazısı...

Dünyanın Jandarması Sallantıda: ABD'de İsyan Rüzgarları Esiyor!
Yaşam

Dünyanın Jandarması Sallantıda: ABD'de İsyan Rüzgarları Esiyor!

Yıllardır dünyayı sallayan ABD, şimdi kendi içinde sallanıyor. Teksas'ın bağımsızlık talebi, artan sınıf ayrımı ve gerilimler, Avrupa'nın kopuşu ve daha fazlası... ABD'nin çöküşünün perde arkası! Taceddin Akbaş'ın 'Yıllardır ‘Yalan Dünyayı’ Sallayan Abd Şimdilerde Kendisi Sallanıyor!' adlı köşe yazısı....

CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki şansı ne?
Bölgesel

CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçimlerdeki şansı ne?

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde favori olmalarına rağmen, iç çekişmeler ve gerilimler nedeniyle seçmenlerde hayal kırıklığı yaratıyor. İşte Taceddin Akbaş'ın 'Bu seçimlerin en tabii favorisi CHP ve İYİ Parti olması gerekir ancak, hiç öyle gözükmüyor.' adlı köşe yazısı..

Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?
Bölgesel

Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?

Taceddin Akbaş'ın 'Akşener 'Hangi devlet'i kurtarmış olabilir?' adlı köşe yazısı