Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini öldürdü

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, tartışma sonrası anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olayla ilgili detaylar ve Abdüllatif Şener'in açıklaması.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini öldürdü

Abdüllatif Şener'in oğlu rehin aldığı anneannesini öldürdü

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında büyük bir tartışma çıktığı ve çıkan tartışma sonucunda Şener'in anneannesini vurduğu belirtiliyor.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı. Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın seyri dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Abdüllatif Şener'den ilk açıklama

Olay sonrası Abdüllatif Şener yaptığı açıklamada, "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil." dedi.

Abdüllatif Şener kimdir?

Abdüllatif Şener, 1954 yılında Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. Abdüllatif Şener'in Baba adı Bedirhan, anne adı Ahzerat'tır.

Sivas İmam Hatip Lisesinden mezun oldu ve 1977 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulunda araştırma görevlisi olarak başladığı akademik kariyerine Gazi Üniversitesinde Maliye Teorisi alanında doktora yaparak devam etti.

Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde dekan yardımcısı oldu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde öğretim üyeliği yaptı. Maliye Bakanlığında gelirler kontrolörü olarak çalıştı.

2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinin (AK Parti) kurucuları arasında yer aldı. 2002 Türkiye genel seçimlerinde Sivas milletvekili seçildi.
2002-2007 yılları arasında Abdullah Gül Hükûmeti ve Erdoğan Hükümeti'nde devlet bakanı ve başbakan yardımcısı olarak görev yaptı.

2007 yılında yapılan seçimlerde aday olmadı ve AK Partiden istifa etti. 25 Mayıs 2009 tarihinde Türkiye Partisini kurdu. 2011 Türkiye genel seçimleri öncesinde partisinin genel başkanlığından istifa ederek Sivas'tan bağımsız milletvekili adayı oldu fakat milletvekili seçilemedi.

Kurucusu olduğu Türkiye Partisi, 27 Ağustos 2012 tarihinde kapanan Abdüllatif Şener, 2018 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Konya milletvekili seçildi.

Abdüllatif Şener, Fransızca bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

kaynak: dünya

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini öldürdü
3. Sayfa

Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini öldürdü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin aldıktan sonra silahla vurarak öldürdü.

Sakarya'da kaza hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı
3. Sayfa

Sakarya'da kaza hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde duble yolda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Mardin'de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuktan üzen haber
3. Sayfa

Mardin'de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuktan üzen haber

Mardin'in Derik ilçesinde evin balkonundan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Denizli'de trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Denizli'de trafik kazası! 1 kişi hayatını kaybetti

Denizli’de çalıştığı maden ocağına giden 33 yaşındaki maden mühendisi, geçirdiği trafik kazası hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..

Afyonlu tenisçiden büyük başarı
Spor

Afyonlu tenisçiden büyük başarı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 12-15 Eylül tarihlerinde Antalya Lara Tenis Kulübü'nde düzenlenen 12 Yaş Tenis Turnuvası’nda Afyonkarahisarlı Dila Nur Kaya, 6-B grubunda birincilik elde etti. Detaylar haberimizde...

Afyon'da denetim yapıldı! 2 kişi gözaltına alındı
3. Sayfa

Afyon'da denetim yapıldı! 2 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar’da durdurulan bir araçta 39,16 gram uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..