Dr. Ayşe DEMİRCİ ve ekibi, Karamanlı Entegre İlçe Hastanesi'nde acil doğumu başarıyla gerçekleştirdi.
25 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.30 civarında 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ambulansı ile Karamanlı Entegre İlçe Hastanesi Acil Servisine getirilen 21 yaşındaki N.A. isimli 3. hamileliği olan kadın hastaya ilk müdahaleyi yapan Dr. Ayşe DEMİRCİ doğum sürecinin başladığını hastanın ambulans ile 2. Basamak hastaneye yetişemeyeceğine kanaat getirerek doğum eyleminin Karamanlı Entegre İlçe Hastanesi’nde yaptırılmasına karar verdi.
Ebe Semra Arslan ÇİLELİ ile birlikte müdahalede bulunarak 3.200 gr ağırlığında bir kız bebeğin doğumunu sağladılar. İlk değerlendirmesi yapılan anne ve bebek uzman hekim takip süreci için 112 Acil Sağlık Hizmetleri Ambulansı ile Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bu heyecan ve mutluluk verici sürecin bir parçası olan Karamalı Entegre İlçe Hastanesi’nde rol alan Dr. Ayşe DEMİRCİ, Dr. Barış TÜREGÜN, Semra ARSLAN ÇİLELİ, Murat ÖZER, Gülsema ŞAHİN, Merve ÇELİK ve İlknur YAYLA’ya teşekkür ederiz." denildi.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sarıağaç Mahallesi’nde yaşayan iki özel bireyin doğum gününü evlerinde kutladı.
Burdur'un Halıcılar köyünde besici Kemal Evcil'e ait bir koyun, tek batında 4 erkek kuzu doğurarak büyük bir sürpriz yaşattı. Bu nadir olay bölgede heyecan yarattı!
Denizli Özel Cerrahi Hastanesinde sezaryen ile doğum yapan anne, 40 yaşında 9'uncu bebeğini dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Detaylar haberimizde..
Sağlık Bakanlığı’nın normal doğumu teşvik çalışmaları kapsamında, Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi’nde jakuzili suda doğum ünitesi hizmete girdi. Anne adayları bu uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Isparta’da askeri helikopterin eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu şehit olan 6 askerden biri olan Teğmen Ceyhun Kalyoncu'nun, kazadan bir gün önce silah arkadaşlarının sürpriz doğum günü kutlaması yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
Denizli’nin Çameli ilçesinde Devlet Hastanesi’ne kadın doğum doktorunun gelmesiyle birlikte, hastanede ilk normal doğum başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Yorumlar (0)