Adana'nın Feke ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uyamayan araçta yakalanan ve çalıntı dana ile kaçmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı. Aracın içinde çalıntı dana ile yakalanan 3 kişi tutuklandı.
Olay, 1 Eylül günü Feke ilçesine bağlı Yeşil Düşmüş Mahallesi'nde meydana geldi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü polis ekiplerinden kaçtı. Yaşanan kovalamaca sonucu sürücü ve araçta bulunan iki kişi aracı terk ederek ormanlık alanda izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polisin sıkı takibi sonucu yakalanan Ö.B. (43), F.B. (25) ve H.Y. (19) ormanlık alanda yakalanarak Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile gözaltına alındı. Terk edilen araçta yapılan aramada bulunan ve küpesi çıkarılan çalıntı dana ise sahibine teslim edilirken Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Adıyaman’da motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.
Burdur Halk Pazarı'nda dün akşam, pompalı tüfekle dünürünün tezgahını basan şahısa çevredeki esnaf müdahale etti
Isparta'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ve kaçma suçundan aranan şahıs yakalandı.
Isparta'da üzerinde uyuşturucu bulunduran 2 şahıs gözaltına alındı.
Isparta'da sosyal medyada drift yaptığı görüntüleri paylaşılan iki araç sürücüsüne toplam 96 bin 756 TL idari para cezası uygulandı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafik uygulamasında çakar lamba takıldığı tespit edilen sürücüye 138 bin 172 tl para cezası uygulandı.
Yorumlar (0)