Adana’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda elektronik sigara, cep telefonu, kablosuz kulaklık ve akıllı saat ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri, kaçakçılık yapıldığı tespit ettiği iki adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda iki kişi yakalanırken adreste yapılan arama çalışmalarında 274 elektronik sigara, 85 cep telefonu, 270 kablosuz kulaklık, 10 akıllı kol saati ele geçirildi.
İHA
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Aksaray’da kaçakçılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenleyen KOM ekipleri tabanca, tüfekler ve kaçak tütün ele geçirdi. Detaylar haberimizde..
Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur'da kaçak ve sahte alkol sattığı tespit edilen 8 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 15 kişi tutuklandı.
Yorumlar (0)