Adana’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
Kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda meydana geldi. İddiaya göre, Ceyhan-Adana istikametinde seyir halinde olan Hallaç K. idaresindeki 33 NZB 47 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı. Kazada kamyonda bulunun Halil D. (60) hayatını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde dün meydana gelen ve polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp ters yönden kaçmaya çalışırken başka araçla çarpışınca yakalanan sürücünün o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Tunceli’de, sürücü belgesi sınavında akıllara durgunluk veren kopya düzeneği jandarma tarafından ortaya çıkarıldı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Burdur’un Bucak ilçesinde motosiklet ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu iki sürücü yaralandı. İşte detaylar…
Antalya’da trafik ekiplerinin uygulamasında kask takmadığı için durdurulan ve 5. kez kasksız motosiklet kullanırken yakalandığı belirlenen motosiklet sürücüsünün sürücü belgesi 2 aylığına iptal edilirken sürücünün yorumu "Hak ettik" oldu
Isparta'da son bir haftada yapılan trafik ve asayiş denetimlerinde 2 bin 187 sürücüye ceza kesildi, 35 aranan şahıs yakalandı.
Yorumlar (0)