Sivasspor ile Adana Demirspor arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta mavi-lacivertli taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.
Adana Demirsporlu taraftarlar Sivas 4 Eylül Stadı‘nın deplasman tribününün büyük bir kısmını doldurdu. Maç öncesi ise Adana Demirspor tribünü, ısınma esnasında futbolcularına tezahüratlarla destekte bulundu. Taraftar mücadele başladığında da tezahüratlarında devam etti.
Antalyaspor taraftarları, takımın zor bir süreçten geçtiği bu dönemde stadyumu doldurarak birlik mesajı vermek için harekete geçti. Sosyal medyada başlatılan kampanyada, Sivasspor maçının bilet fiyatlarının sembolik bir değer olan 77 TL’ye düşürülmesi istendi.
Pazar günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası taraftarın üzerine otomobil süren sürücüyü tespit eden polis ekipleri, sürücünün ehliyetine el koyup para cezası kesti.
Sivasspor’un Yiğido Gençlik taraftar grubu, sporculara mektup gönderdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider olan Amedspor, bugün Iğdır FK ile oynayacağı karşılaşma için büyük bir heyecan yaşarken, maçı izlemek isteyen taraftarlar 3 saat öncesinden sahayı doldurmaya başladı.
Sivassporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük maçının saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki göstererek maçın saat 20.30’da oynanmasını istedi.
Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nden Muğlaspor Yatağanspor maçı öncesinde taraftarlardan çağrı yapıldı.
Yorumlar (0)