Binlerce engelli adayın merakla beklediği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2025 tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih büyük önem taşıyor. Kamu kurumlarında istihdam edilme hayaliyle sınava giren adaylar, ÖSYM’den gelecek resmi açıklamayı dört gözle takip ediyor.
Henüz ÖSYM’den kesin bir tarih paylaşılmasa da tercih sonuçlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor. ÖSYM’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya kanallarını takip ederek en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.
Adaylar, tercih sonuçlarını öğrenmek için şu adımları izleyebilirler:
ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi: sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yapın.
Giriş Bilgileri: T.C. kimlik numaranız ve sınav şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapın.
Sonuçlarınızı Görüntüleyin: “Gönder” butonuna tıkladıktan sonra tercih sonuçlarınızı kolayca öğrenebilirsiniz.
Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yerleştirme süreci hızla başlayacak. ÖSYM’nin belirlediği kura çekimi ve sonuçlara göre adaylar, kamu kurumlarındaki kadrolarına yerleşecek. Her aday, tercih ettiği pozisyonda yer alıp almadığını detaylıca öğrenebilecek.
EKPSS yerleştirme süreci ve diğer detayları kaçırmamak için bizi takipte kalın! ÖSYM’nin duyurularını düzenli olarak kontrol ederek anlık bilgilere erişebilirsiniz.
EKPSS, her dönem olduğu gibi bu dönemde ilgi görüyor. Memur olmak isteyen engelli vatandaşlar EKPSS aracılığıyla memur olabiliyorlar. ÖSYM 2018/2 EKPSS kura ile engelli memur yerleştirme tercih kılavuzunu yayınladı! Peki, EKPSS tercihleri nasıl yapılır?EKPSS TERCİHLERİ …
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Kanal 15'e konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Burdur'un gelişimi için attığı adımlardan bahseden Bilgihan, şehirle ilgili hedeflerini paylaştı. Detaylar için tıklayın!
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2 katlı müstakil evde yangın çıktı. Yangında evin bir bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Tefenni Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Serttaş’ın eşi Ayşe Serttaş hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Ümit Alagöz başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde.
CHP Kocaaliler Gençlik Kolları, Ramazan ayında vatandaşlarla buluşarak teravih namazı çıkışında ikramlarda bulundu. Etkinlik detayları haberimizde.
Burdur’un Salda Gölü çevresine bırakılan kızıl geyikler beslenirken görüntülendi. DKMP yetkilileri, adaptasyon sürecinin yakından takip edildiğini açıkladı.
Yorumlar (0)