AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, 28 Mayıs seçimi öncesinde seçim mesajı yayımladı.
Seçim mesajı yayımlayan Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, "Yürekten inanıyorum ki, Aziz Milletimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhur ittifakına verdiği güçlük destek, 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçilmesiyle taçlanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimizin vereceği güçlü destek, ülkemizin her alanda 21 yıldır sağladığı kazanımlarla birlikte çıktığı Türkiye Yüzyılı yolcuğumuzun da bir başlangıcı, bir müjdeleyicisi olacaktır." dedi.
Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Çok Kıymetli Hemşerilerim,
Millet iradesini belirleyen ve onu güvence altına alan siyasi seçimler demokrasimizin vazgeçilmez ana unsurudur. Cumhuriyet tarihimiz boyunca yapılan tüm siyasi seçimler sayesinde bugün demokrasimiz saygın bir olgunluk seviyesine ulaşmıştır. Ülkemizin ulaştığı bu demokratik olgunluğun en güzel örneklerinden biri de vatandaşlarımızın sükûnet içerinde kendi hür iradeleriyle oy kullandıkları ve böylece milli irademizin bir kez daha tecelli ettiği 14 Mayıs seçimleri olmuştur.
Dünyada eşi benzeri olmayan bir katılımla ve bir demokrasi şöleni içinde gerçekleştirilen 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı Türkiye genelinde ve Burdur’da üstün bir başarı göstererek milletimizden güçlü bir destek almıştır. 14 Mayıs’ta “İstikrar sürsün, Türkiye Büyüsün” diyen vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Yürekten inanıyorum ki, Aziz Milletimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhur ittifakına verdiği güçlük destek, 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçilmesiyle taçlanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimizin vereceği güçlü destek, ülkemizin her alanda 21 yıldır sağladığı kazanımlarla birlikte çıktığı Türkiye Yüzyılı yolcuğumuzun da bir başlangıcı, bir müjdeleyicisi olacaktır. Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugünlerde aziz milletimizin aslen ihtiyacı olan heyecan ve şevk de budur. Milletimiz kararlıdır, Türkiye her alanda tam bağımsız bir ülke olarak Dünya’daki haklı yerini mutlaka alacaktır.
Ülkemizin, dolayısıyla da Burdur’umuzun geleceği açısından çok kritik bir seçim olan 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminin diğer tüm seçimlerde olduğu gibi demokrasimizi güçlendireceği bilinciyle, Türk Milletinin ferasetine ve nezaketine yakışır bir seçim geçirmemizi diliyor, hemşerilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum. "
AK Parti Burdur Milletvekilli Adem Korkmaz, Gölhisar Projesi’ne 1.000 TL ayrıldığı iddialarını yalanladı; projeye 1,7 milyar TL bütçe ayrıldığını açıkladı.
Burdur’un su sorununa çözüm getirecek İçmesuyu Projesi, 2025 yatırım programına dahil edildi. Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz'dan açıklama geldi. Detaylar ve açıklamalar haberimizde.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Yaşam Standartlarının Geliştirilmesi projesi ile ilgili açıklama yaptı.
AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, "Kırsal Çözümler Köy Programı" kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor. Köylerin sorunlarını yerinde inceleyen Korkmaz, çözüm odaklı projelerini aktarıyor.
Burdur’da siyasetin nabzı yükseliyor! CHP’li Akbulut’un eleştirilerine AK Parti Milletvekili Korkmaz’dan sert cevap geldi, 'Halkın yanında olan biziz, siz neredesiniz?' Detaylar için tıklayın.
Burdur'da altyapı ve içme suyu sorunlarına dair AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz'ın 8. Olağan Kongre'deki konuşması, yerel ve genel siyasetin birleştiği noktada Burdur'un sorunlarına ışık tutuyor. Çözümler ve yatırımlar hakkında detaylar için haberimizi okuyun!
Yorumlar (0)