31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, Bucak’ta belediye başkan adayları belli olmaya başladı.
Bucak’ta Büyük Birlik Partisi ve Ak Parti adaylarını açıklarken, diğer partiler ise henüz adaylarını resmi olarak açıklamadılar.
Son günlerde ilçede vatandaşların en çok konuştuğu konulardan biri ise “Ak Parti Bucak Eski Başkanı Adem Şengül’ün partisinden istifa ederek İYİ Parti’nin adayı olup olmayacağı” konusu oldu.
Adem Şengül’ün istifa ederek İYİ Parti saflarına geçerek Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve İYİ Parti’nin çatı adayı olarak gösterileceği, seçimlere bu ittifakın desteği ile gireceği iddia edildi.Ayrıca Şengül’ü yalnız bırakmak istemeyen ve Ak Parti’nin adayına tepki gösteren bir çok ismin istifa ederek İYİ Parti’ye katılacağı ve seçimlerde Şengül’ü destekleyeceği konuşulanlar arasında yer aldı.
Söz konusu söylentiler hakkında henüz taraflardan resmi açıklama yapılmazken, önümüzdeki günlerin Bucak siyasetinde sürprizlere gebe olduğu gelen duyumlar arasında…
Yenilenen seçimden ilk sonuçlar: Hilvan’da DEM, Pınarbaşı’nda CHP kazandı Yenilenen seçimde sonuçlar gelmeye başladı. Gayrı resmi sonuçlara göre 31 Mart'ta CHP'nin aldığı Mazgirt Akpazar'da AK Parti, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran'da CHP, Hilvan'da DEM Parti seçimin galibi oldu .
Ozan Kozan 31 Mart yerel seçimleri sonrası Mudanya Kent Konseyi seçimlerinde adaylığını açıkladı.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, yönetimi ile birlikte seçimlerde göreve gelen başkanlara hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de gerçekleştirecekleri projeleri konuştular.
Cumhur İttifakı grubu, yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin ilk oturumu öncesinde, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.
Yerel seçimlerin ardından geçtiğimiz haftalarda mazbatasını ve mührünü alarak görevine başlayan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ilk nikahını kıydı.
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, seçim sonuçlarının ardından siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Burdur halkına hizmet etme vaktinin geldiğini vurguladı.
Yorumlar (0)