Adıyaman'da, bir çiftçi anız yangınının bahçesindeki ağaçlara sıçramaması için yoğun mücadele verdi.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Karageçi Köyü yakınlarında anız yangını meydana geldi. Çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek yerleşim alanlarına kadar ilerledi. Bir çiftçi yangının bahçesinde yer alan ağaçlara sıçramaması için önce kürekle daha sonra ise musluğa bağladığı hortum suyuyla alevleri söndürmeye çalıştı. Çiftçinin yoğun mücadeleleri sonucunda alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangını söndüren çiftçi anız yakanlara tepki gösterdi.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.
Antalya'da villa inşaatı yapan işçi, çimentoları temizlediği sırada dengesini kaybedip 3 metre yükseklikten jeneratör odasına düştü.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı.
TBMM’nin açılışı 105’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) geçtiği bilgiye göre İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dolayısıyla Bucak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda program düzenlendi.
Yorumlar (0)