Adıyaman

Adıyaman’da şimşekler geceyi aydınlattı - Haberler

Adıyaman’da gece saat 00.00’dan itibaren başlayan yaklaşık 2 saat süren yıldırım ve şimşek çakması kentte geceyi aydınlattı. Sokak köpeğinin yavrularını korumak için onları tek tek taşıması ise kameralara yansıdı.

Adıyaman’da şimşekler geceyi aydınlattı - Haberler

ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman’da gece saat 00.00’dan itibaren başlayan yaklaşık 2 saat süren yıldırım ve şimşek çakması kentte geceyi aydınlattı. Sokak köpeğinin yavrularını korumak için onları tek tek taşıması ise kameralara yansıdı.

Adıyaman’ın doğu ve kuzey bölgelerinde etkili olan şimşekler geceyi aydınlattı. Gece geç saatte başlayan ve yaklaşık 2 saat kadar etkili olan gök gürültüsü ve şimşek çakması beraberinde yağmuru getirdi. Şimşekler nedeniyle ortaya çıkan gök gürültüsünün yüksek sesi ve yağmur nedeniyle bir sokak köpeği yavrularını korumak için yerlerini değiştirdi. Anne köpeğin yavrularını güvenli yere taşıması kameralara yansıdı. Anne köpek 6 adet yeni doğmuş yavrusunu tarladan alarak, bir evin balkonunun altına taşıdı.
Meteorolojik tahminlere göre, Adıyaman’da önümüzdeki haftanın yağışlı ve gök gürültülü geçmesi bekleniyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bakan Şimşek: "Enflasyon beklentileri dezenflasyonun hızı için kritiktir"
İş Dünyası

Bakan Şimşek: "Enflasyon beklentileri dezenflasyonun hızı için kritiktir"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ocakta piyasanın 12 ay sonrası için yıllık enflasyon beklentisi yüzde 25,4 seviyesinde" dedi. Detaylar haberimizde...

Cari açıkta büyük düşüş Türkiye ekonomisinde tarihi dönemeç
İş Dünyası

Cari açıkta büyük düşüş Türkiye ekonomisinde tarihi dönemeç

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, cari açığın Ocak-Kasım döneminde 5,6 milyar dolara gerilediğini açıkladı. Detaylar için tıklayın!

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, 2024 ekonomi değerlendirmesini yaptı
Bölgesel

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, 2024 ekonomi değerlendirmesini yaptı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılı ekonomi verilerine ilişkin, "Reel büyüme tahminlerimizin altında kalacak olsa da dolar cinsinden milli gelir 1,3 trilyon dolara ulaşacak. Detaylar haberimizde..

Dün gece gelen haber sonrası mutlu! 'Bunu başaran tek ülkeyiz'
İş Dünyası

Dün gece gelen haber sonrası mutlu! 'Bunu başaran tek ülkeyiz'

Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" seviyesine yükseltti. Türkiye, 2023'te üç büyük kredi kuruluşundan notu iki kademe artırılan tek ülke oldu.

'Olumlu Seyir Devam Edecek' Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken açıklama!
İş Dünyası

'Olumlu Seyir Devam Edecek' Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon beklentilerindeki olumlu gelişmelere dikkat çekerek, sıkı para ve maliye politikaları sayesinde bu iyileşmenin süreceğini belirtti.

İşsizlik oranı düştü, 13,5 milyon istihdam sağlandı
İş Dünyası

İşsizlik oranı düştü, 13,5 milyon istihdam sağlandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ağustosta işsizlik oranının %8,5'e düştüğünü ve 2005'ten bu yana 13,5 milyon istihdam artışı sağlandığını açıkladı.