Park Afyon Alışveriş Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nin ikinci yılında, ziyaretçilerine afet farkındalığı kazandırmak için AKUT Afyon ekibi gönüllüleri tarafından düzenlenen seminere ev sahipliği yaptı.
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen seminerde, uzman konuşmacılar eşliğinde afetlere karşı alınması gereken önlemler ve yapılması gereken hazırlıklar ele alındı. Seminerde ziyaretçilere, deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerin öncesi, sırası ve sonrasındaki doğru davranış biçimleri, ilk yardım bilgileri, afet anında güvenli hareket etme stratejileri ve afet sonrasında yapılması gerekenler ile afet hazırlık kitlerinin oluşturulması, ev ve işyerlerinde alınması gereken güvenlik tedbirleri gibi konularda bilgilendirildi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi lisans öğrencileri için mikro yeterlilik programları hakkında bilgilendirmek amacıyla önemli bir eğitim semineri düzenledi.
Sinop'un Türkeli ilçesinde muhtarlara hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Giresun İş İnsanları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği” semineri, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.
Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Merkezi'nde, toplu ulaşım sürücülerine yönelik seminer düzenlendi.
Muş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bağımlılıkla mücadele semineri düzenlendi.
Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘Bazen 1 Hayatını Değiştirir' semineri 8 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)