Afyonkarahisar / Sandıklı

Afyon Sandıklı Gölete düşen arkadaşını kurtarmak isterken can verdi

Afyonkarahisar’da fotoğraf çektirirken gölete düşen arkadaşını kurtarmak isteyen şahıs, boğularak hayatını kaybetti. Ölen kişinin cansız

Afyon Sandıklı Gölete düşen arkadaşını kurtarmak isterken can verdi

Afyonkarahisar’da fotoğraf çektirirken gölete düşen arkadaşını kurtarmak isteyen şahıs, boğularak hayatını kaybetti. Ölen kişinin cansız bedeni AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren uğraşları sonucu göletten çıkarılabildi.
Olay, Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, F.A., R.İ. ile E.K., gezmek için araçlarıyla Akdağ Tabiat Parkı’na gitti. Baraj göletinin tahta köprüsünde üç arkadaş fotoğraf çektirdikleri esnada F.A., dengesini kaybederek suya düştü. R.İ. ile E.K., arkadaşları F.A.’yı kurtarmak için suya atladı, çıkamayınca çevredekilerden bağırarak yardım istedi. Durumu gören vatandaşlar, F.A. ile E.K.’yi göletten kurtarmayı başardı ancak R.İ. gözden kayboldu. Ardından çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi ile bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Botla gölete giren AFAD ekipleri, yaklaşık 2 saat süren uğraş sonucu R.İ.’nin cesedini sudan çıkardı.
Yapılan incelemenin ardından R.İ.’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki morga götürüldü.
Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Afyon'da Uyanık Dolmuşçu polise  takıldı tek plaka ile 2 araç ile yolcu taşıyordu
Bölgesel

Afyon'da Uyanık Dolmuşçu polise takıldı tek plaka ile 2 araç ile yolcu taşıyordu

Afyonkarahisar’a ikiz plaka ile yolcu taşımacılığı yapan dolmuş polisin dikkati sayesinde yakalanırken, trafikten men edildiği tespit edilen ancak bir başka aracın plakasını takarak yolcu taşıyan araç sahibine toplamda 55 bin 569 TL para cezası kesildi.

Afyonkarahisar  Ülkü Ocakları’nda Nevruz coşkusu
Bölgesel

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları’nda Nevruz coşkusu

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen özel bir programla hem Ramazan ayının bereketini iftar sofrasında paylaştı hem de Nevruz Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Afyon'da Hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı
3. Sayfa

Afyon'da Hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı

Afyonkarahisar’da 9 yıl 27 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Afyonkarahisar’da acı haber   Anne ve kızı doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu
Bölgesel

Afyonkarahisar’da acı haber Anne ve kızı doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu

Afyonkarahisar’da kendilerinden 15 gündür haber alınamayan anne ve kızı evlerinde doğal gazdan zehirlenmiş halde bulundu.

Son Dakika Afyonkarahisar’da çıkan fabrika yangını 5 saattir devam ediyor
Bölgesel

Son Dakika Afyonkarahisar’da çıkan fabrika yangını 5 saattir devam ediyor

Afyonkarahisar’da orman ürünleri üretimi yapan fabrikada çıkan yangın yaklaşık 5 saattir devam ederken, fabrikadan yükselen alev ve dumanların metrelerce uzaktan görülmesi ise yaşanan faciayı gözler önüne serdi.

Son dakika Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı   Olayda can kaybı yok
Bölgesel

Son dakika Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı Olayda can kaybı yok

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, orman ürünleri fabrikasında çıkan yangına 54 itfaiye aracı ile müdahale edildiğini belirterek,