Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü cimnastik sporcuları ve antrenörleri ile birlikte önemli bir taahhütte bulundu.
2025 yılı sonuna kadar iki milli sporcu yetiştirme sözü veren cimnastik ekibi, il müdürlüğü nezdinde büyük bir destek gördü. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun güven dolu sözleri, sporculara ve antrenörlere motivasyon kaynağı oldu. Cimnastik, son yıllarda Türkiye'de büyük bir ivme kazandı. Uluslararası arenada elde edilen başarılar, genç sporculara ilham kaynağı oldu. Afyonkarahisar da bu yükselişin önemli bir parçası olmayı hedefliyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, cimnastik branşında milli sporcular çıkararak bu hedefe katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Afyonkarahisar'ın yetenekli cimnastik sporcuları, İl Müdürü Kasapoğlu'na verdikleri söz ile büyük bir sorumluluk üstlendi. Sporcular, 2025 yılı sonuna kadar iki milli sporcu çıkarma hedeflerinin arkasında durarak, yoğun bir çalışma programına başladı. Bu hedefe ulaşmak için antrenmanlarını sıkılaştıran sporcular, ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlıklarını sürdürüyor.
Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Defne Şentürk, Artistik Cimnastik İl Müsabakası’nda Burdur birincisi oldu. Okul takımı da şampiyonluğu aldı.
Burdur'daki Artistik Cimnastik İl Müsabakaları’nda Aura Kids öğrencileri dereceye girdi. Mustafa Aktaş’tan anlamlı açıklama geldi.
Korkuteli Belediyesi tarafından sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Cimnastik Kursu, büyük bir heyecanla başladı. Detaylar haberimizde...
Geçen yıl çocuk fitness şampiyonasında Türkiye 3.’sü olan Kepezli cimastikçi Sevinç Özdemir, bu kez şampiyonluk hedefiyle ağırlık kaldırıyor.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında, Parkur Cimnastik branşıyla ilgili projeler değerlendirildi. Detaylar haberimizde..
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda cimnastikte Türkiye'yi temsil edecek Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı sporcuları Ferhat Arıcan, Adem Asil, Ahmet Önder, İbrahim Çolak ve Emre Dodanlı, Fransa'ya törenle uğurlandı.
Yorumlar (0)