Afyonkarahisar’ın Sadıklı ilçesinde kontrolden çıkarak tarım arazisine devrilen otomobilde 4 kişi yaralandı.
Kaza, Sandıklı ilçesi Emirhisar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A., idaresindeki 26 PP 130 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç şarampole girip ardından tarım arazisine devrilerek durabildi. Kazada yaralanan sürücü ile N.A., Y.A. ve E.A., çevreden geçen diğer sürücülerinde yardımıyla araç içerisinden çıktı. Yaralılar ardından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
Afyonkarahisar’da 2023 yılında evine giren hırsızlar tarafından elleri bağlandıktan sonra gasp edilen 98 yaşındaki yaşlı kadın sokakta yürürken kepçe diye adlandırılan iş makinesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Afyonkarahisar’da 2 kişinin ağır yaralandığı kazaya karışan minibüsün, geçen ağustos ayında da ölümlü bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
Konya-Afyonkarahisar yolunda,Antalya'da görev yapan mühendis Rüstem Selman Baş'ın kullandığı otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Konya-Afyonkarahisar kara yolunda meydana geldi.
Afyonkarahisar’da sürücüsünün direksiyon hamiyetini kaybettiği otomobil bir evin bahçe duvarın çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole giren otomobilde 2 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada 3 genç yaralandı.
Yorumlar (0)