Afyonkarahisar’da ’Küçük Erkek Ve Kız Basketbol’ müsabakaları sona erdi. Erkeklerde özel bir kolej, kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu şampiyon oldu.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları çerçevesinde müsabakalar sürdürüyor. Tınaztepe Spor Salonunda oynanan küçükler basketbol müsabakaları heyecan dolu anlara sahne oldu. Erkeklerde iki kolejin karşı karşıya geldiği karşılaşmada maç 65-52 sona erdi. Kızlarda ise Yunus Emre Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nu 28-19 yenerek şampiyon oldu.
Final maçlarının tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen ödül töreni ile sporculara kupa ve madalyalarını; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu takdim etti.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu sporun engelli bireyler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti ve Afyonkarahisar’da otizmli çocuklara yönelik spor programlarını geliştirmek adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'da, 2024 yılının ilk haftasında yeni yıl satranç turnuvası düzenlendi.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte en çok talep gören ve sporun temelini oluşturan cimnastik branşının geliştirilmesi ve antrenörlerin taleplerini dinlemek amacıyla toplantı düzenlendi.
Sultandağı Gençlik Kampı'na Türkiye’nin dört bir yanında gelen gençler katıldı
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da ‘Kamu Spor Oyunları’ başlıyor.
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Visit Afyon iş birliğiyle düzenlenen buluşmada, şehrin tanıtımına katkı sağlayan dijital içerik üreticileriyle bir araya geldi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)