Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilen asayiş toplantısında okulların açılacağı eylül ayında uygulanacak tedbirler masaya yatırıldı.
Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat başkanlığında güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Deniz Albayrak’da katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda özellikle okulların açılacağı eylül ayı için düşünülen tedbirler değerlendirildi. Özellikle trafik konusunda gerekli önlemlerin alınması konusu masaya yatırılırken, diğer konularda toplantıda görüşülerek karara bağlandı. İHA
Sinop Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, Sinop Vali Yardımcısı olarak atandı.
Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, jandarmanın Türk milletinin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, teşkilatın 184 yıl geçmişi ile ülkenin en eski kurumlarından birisi olduğunu ifade etti.
Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat ve protokol üyeleri, geçtiğimiz günlerde vefat eden Kore Gazisi Hasan Ceylan’ın ailesine taziyede bulundu.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, hayvan bakım evlerinin iyileştirilmesi ve yeni barınakların oluşturulması için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.
TİGAD Başkanı Geçgel, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’ni eleştirerek, yerel medyanın gelir kaynaklarının kesilmesinin halkın haber alma özgürlüğünü tehlikeye attığını söyledi.
Tefenni’de yılbaşı gecesi vatandaşların huzuru ve güvenliği için güvenlik güçleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Yorumlar (0)