Afyonkarahisar’da boş çuval taşıyan tırın devrilmesi sonucu yaşanan trafik kazasında ikisi çocuk 3 kişi yaralandı.
Kaza, Emirdağ ilçesi Başkonak köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.O., idaresindeki 06 BN 5726 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Tır ardından yol kenarındaki şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte H.O. (15) ve E.O. (7) yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazada tırın dorsesinde taşıdığı boş çuvallar ise etrafa dağıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen jandarma ekipleri çuvalların toplanması ve yolun tekrar ulaşıma açılması için yoğun çaba gösterdi.
Kazanın ardından devrilen tır vinç yardımıyla kaldırılarak otoparka götürüldü. İHA
Afyonkarahisar’da 2023 yılında evine giren hırsızlar tarafından elleri bağlandıktan sonra gasp edilen 98 yaşındaki yaşlı kadın sokakta yürürken kepçe diye adlandırılan iş makinesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Afyonkarahisar’da 2 kişinin ağır yaralandığı kazaya karışan minibüsün, geçen ağustos ayında da ölümlü bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
Konya-Afyonkarahisar yolunda,Antalya'da görev yapan mühendis Rüstem Selman Baş'ın kullandığı otomobilin kamyonla çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Konya-Afyonkarahisar kara yolunda meydana geldi.
Afyonkarahisar’da sürücüsünün direksiyon hamiyetini kaybettiği otomobil bir evin bahçe duvarın çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole giren otomobilde 2 kişi yaralandı.
Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada 3 genç yaralandı.
Yorumlar (0)