Afyonkarahisar Doğa Koruma Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan fotokapanlara yansıyan görüntülerde, yaban hayvanların doğal yaşamı kayıt altına alındı. Görüntülerde kurtların bir yılkı atını parçalaması ise belgesel sahnelerini aratmadı.
Afyonkarahisar’ın ormanlık ve dağlık alanlarında bulunan yaban hayvanlarını görüntülemek üzere kurulan fotokapanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından kayıt altına alınarak müdürlüğün sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde kızıl geyiklerin ormanlık alanlarda beslenmeleri görüntülenirken, akbabaların muhteşem görüntüsü ve yılkı atlarının sürü halinde gezmelerinden kurtların avladıkları bir yılkı atını parçalamasına kadar birçok yaban hayatı bir bir kayıt altına alınıyor. Öte yandan Afrika’nın balta girmemiş ormanlarında çekilen yaban hayatı belgesellerini aratmayan görüntüler vahşi yaşamı gün yüzüne çıkartılıyor.
Yozgat’ta devriye görevi yürüten jandarma ekipleri, buldukları yaralı kızıl şahini, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim etti.
Afyonkarahisar’da bitkin halde bulunan kartal ile yaralı halde bulunan şahin tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya salındı.
Afyonkarahisar’da çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'da kar altındaki tepelerden akan dereler ile çam ağaçları seyri doyumsuz manzaralar sundu. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde 12 ruhsatsız tabanca ile 54 bıçak ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Detaylar haberimizde...
Yorumlar (0)