Afyonkarahisar / Dinar

Afyonkarahisar Dinar Opet Migros kavşağında Tır ile birlikte 8 aracın kazaya karıştığı feci kazada 2 ölü 12 yaralı

Afyonkarahisar Dinar İlçesinde Opet Kavşağı'nda 23 Ağustos Cuma 2024 tarihinde 18.16'da büyük bir trafik kazası meydana geldi. Fireni Tutmayan Tır Araçları biçti

Afyonkarahisar Dinar  Opet Migros kavşağında Tır ile birlikte 8 aracın kazaya karıştığı feci kazada 2 ölü 12 yaralı

"Dinar Opet Kavşağındaki Feci Kazada 2 Ölü 12 Yaralı"

Afyonkarahisar Dinar İlçesinde Opet Kavşağı'nda 23 Ağustos Cuma 2024 tarihinde 18.16'da büyük bir trafik kazası meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Freni boşaldığı iddia edilen TIR, hızla ilerleyerek trafik ışıklarından karşıya geçmeye çalışan araçlara çarptı. Çarpma sonrası TIR, refüje çarparak durabildi.
Dinar ilçesi Opet Migros mevkiinde Tır ile birlikte 8 aracın kazaya karıştığı ihbarı üzerine ilgili kurumlar olay yerine sevk edildi.
Kaza yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu.

Edinilen bilgilere göre olayın gerçekleştiği ilk anda toplam 12 yaralı olup Dinar Devlet Hastanesi’nde 2 kişi ayaktan başvuru taburcu olmuştur. 2 kişi vefat etmiştir. 4 adet orta dereceli olmak üzere toplam 8 kazazededir.
Sandıklı Devlet Hastanesi’nde ise 1 adet ağır durumda (entübeli) 3 adet iyi durumda tedavisi devam eden hasta vardır.
Kaza Sonucu Tır’da yüklü olan samanlar yola saçılırken kazaya karışan araçlarda ağır maddi hasar aldı.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemeler sürerken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Dinar halkı, böyle kazaların bir daha yaşanmaması için yetkililerin gerekli önlemleri almasını talep ediyor. Kazanın meydana geldiği Opet Kavşağı'nda yaşanan bu üzücü olay ilçede büyük yankı uyandırdı.
Dinar Gündem Gazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    ÜZÜLDÜM
  • 3
    KIZDIM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Bucak ile Dinar devlet hastanesini karşılaştıralım.

25 gün önce / 24.08.2024

Trafik kazası her ilde ve ilcede olur.kaza olduktan sonra hastane cok önemlidir.Dinar dan 3 donem milletvekilimiz var fakat daha hala dinar da doktor eksigi var.Dinar da SAGLIK KURUL RAPORU yok ama Bucak ta 20 seneyi geckin Saglik kurul raporu var.Vatandaşlar ve vekillerimiz bir karşılaştırma yapsın..yazik gunah Dinar a. Vekilimiz sag olsun hafta sonları dugunleri ziyaret eder. Ama hastane unutuluyor..

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Afyon Sinanpaşa’da dev silah operasyonu: 27 kişinin evi basıldı, gözaltındalar!
Bölgesel

Afyon Sinanpaşa’da dev silah operasyonu: 27 kişinin evi basıldı, gözaltındalar!

Afyon Sinanpaşa’da dev operasyon: 27 kişinin evi basıldı, gözaltındalar! Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde düzenlenen düğün ve asker eğlencelerinde havaya ateş açarak genel güvenliği tehlikeye atan 27 kişi, jandarma ekipleri tarafından silahlarıyla birlikte gözaltına alındı. Operasyon, İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuruldu.

Afyon Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda Yeni Termal Su Kuyusu Açıldı
Bölgesel

Afyon Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda Yeni Termal Su Kuyusu Açıldı

Yeni kuyudan elde edilen sıcak su, Sandıklı Hüdai Kaplıcaları ve ısı merkezlerine hizmet verecek.

Üzerinde Tofaş motoru olan ve LPG bağlatılan patpat, jandarma denetiminde yakalandı
Yaşam

Üzerinde Tofaş motoru olan ve LPG bağlatılan patpat, jandarma denetiminde yakalandı

Afyonkarahisar'da köylü bir vatandaş mühendisleri kıskandıracak bir çalışma yaparak, tarım aracı olarak kullanılan ve patpat diye adlandırılan araca Tofaş motoru takıp ardından LPG bağlattı. Garip araç jandarmanın denetiminde yakalandı. Detaylar haberimizde..

Afyonkarahisar'da ‘Narkoçelik-39’ operasyonunu
3. Sayfa

Afyonkarahisar'da ‘Narkoçelik-39’ operasyonunu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen ve 162 bin 232 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği uyuşturucuyu sosyal medyadan ‘Narkoçelik-39’ operasyonunu açıklamasıyla duyurdu. Detaylar haberimizde..

Afyon'da yetenek taraması
Spor

Afyon'da yetenek taraması

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yetenek tarama programı sonucunda seçilen 45 öğrenci, antrenmanlara başladı. Detaylar haberimizde..

Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bilgilendirme çalışmaları devam ediyor
Yaşam

Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün bilgilendirme çalışmaları devam ediyor

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından köy ve beldelerdeki çiftçilere ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli’ anlatıldı. Detaylar haberimizde..