Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine meydana gelen kazada 1 kişi öldü.
Edinilen bilgiye göre, Kaza, saat 08.55 sıralarında Ağrı-Çaldıran yolu üzeri Çetenli kavşağında meydana geldi.
Abdülkerim Baydemir idaresindeki 65 LA 541 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Kazayı farkeden çevredekiler durumu 112 Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine, olay yerine Doğubayazıt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazada ağır yaralanan kamyon şoförünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. İHA
Ağrı’nın Patnos ilçesinde Ortadamla İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Viyan İleri, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti
Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.
İzmir Burdurlular Derneği’nin her yıl büyük bir heyecanla düzenlediği geleneksel piknik şöleni, bu yıl da unutulmaz anlara sahne oldu. Gölhisar ve Karamanlı Belediye başkanlarıda katıldı.
Bucak Hikmet Tolunay MYO’da düzenlenecek Kariyer Günleri, 7-8 Mayıs’ta gençleri iş dünyasının ve dijital platformların ilham veren isimleriyle buluşturacak.
Burdur Bucak’ta Anneler Günü hediyesi için en güzel seçenekler Buhara Home Mağazası’nda. Kampanyayı kaçırmayın, annenizi mutlu edin!
CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Özgür Özel’e yapılan saldırıyı kınadı. Açıklamada “Geri adım atmayacağız” mesajı verildi.
Yorumlar (0)