MANİSA (İHA) - Yunusemre Kent Konseyi içerisinde bulunan Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi’nde ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor. Merkezde, ailelerin yaşadıkları sıkıntıları aşmalarına yardımcı olmak amaçlanıyor.
Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi, çiftlerin evlilikte yaşadığı sorunlar, aile ve çocuk ilişkilerinde davranış bozuklukları, çocuklar ile iletişim noktasında ailelerin yaklaşımı, öğrencilerin sınav stresi yönetimi gibi konularda sorun yaşayan bireylere rehberlik ediyor. Yunusemre Kent Konseyi binası içerisinde yer alan merkezde sunulan danışmanlık hizmetleri, tamamen ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık. Danışmanlık almak isteyen aileler, Yenimahalle 4711 sokak No: 8/1 adresine gelerek ya da telefonla arayarak randevu alabilme imkanına sahip. Merkezde aile içi iletişim sorunlarından, çocukların eğitimine kadar geniş bir yelpazede danışmanlık hizmeti verildiğini kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Amacımız, ailelerin karşılaştığı zorlukları birlikte aşarak, daha sağlıklı ve mutlu aile yapıları oluşturmalarına katkı sağlamak" diye konuştu.
Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi’nde 2023 yılında yaklaşık 600 danışan başvuruda bulundu. Merkezden 2024 yılı 5 aylık sürede ise 225 danışan yararlandı.
Burdur Bucak'ta 21 Mart Ormancılık Haftası’nda Bucak Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz lavanta fidesi dağıtacak. Etkinlik saat 11.00’de başlıyor!
Afyonkarahisar'da yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren restoran her yıl Ramazan ayında hayırseverlerin desteği ile günlük 300 kişiye ücretsiz iftar veriyor. Detaylar haberimizde..
Denizli’nin Bozkurt ilçesinde Bozkurt Belediyesi bu sene Lise Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek olan ve ilçede ikamet eden öğrenciler için ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirecek. Detaylar haberimizde..
Antalya’da güne enerjik başlamak, stresten arınmak ya da sağlıklı bir yaşama adım atmak için Muratpaşa Belediyesi, spor salonlarından parklara 16 noktada ücretsiz step, zumba ve pilates kurslarına başlıyor.
6 Şubat depreminin yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atan Burdur'un Bucak ilçesindeki Biglez Döner, deprem şehitlerinin anısına herkese ücretsiz dürüm ve ayran sunuyor.
Manisa'nın Selendi ilçesinde balıkçılık yapan 60 yaşındaki 2 çocuk babası Talip Aybek tezgâhına gelen şehit ailelerine ücretsiz balık vererek örnek bir davranış sergiliyor.
Yorumlar (0)