Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir aile hekimi hayatını kaybetti.
Oltu-Göle Karayolu’nun 9’uncu kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Burhan Akyüz yönetimindeki 25 ABH 828 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla attı. Otomobil içerisinde bulunan sürücü Burhan Akyüz yaralanırken, eşi aile hekimi Doktor Sena Akyüz hayatını kaybetti. Sabah saat 08.30 sıralarında Şenkaya’da aile hekimliği yapan eşini mesaiye götüren Burhan Akyüz, Güzelsu köyü önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla attı. Kaza sonrası yalanan sürücü Burhan Akyüz ve eşi Aile Hekimi Doktor Sena Akyüz ambulanslarla Oltu Devlet Hastanesini Acil Polikliniğine kaldırıldı. Doktor arkadaşlarının yaklaşık bir saat boyunca müdahalelerine rağmen Sena Akyüz hayatını kaybetti. Kazada eşi yaralanan Burhan Akyüz’ün ise tedavisine devam ediliyor. İHA
Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak takla atıp şarampole giren otomobilde 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Adıyaman’da, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde dün meydana gelen ve polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp ters yönden kaçmaya çalışırken başka araçla çarpışınca yakalanan sürücünün o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Antalya’da ATM’den emekli maaşını çektikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaşlı kadın Neriman Palas kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ‘patpat’ olarak tabir edilen motorlu tarım aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Hasan Kocabaş öldü, 1 kişi de yaralandı.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, okuldan eve yaya olarak dönen 13 yaşındaki çocuğa motosikletin çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Yorumlar (0)