Burdur

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılmıştı! Görevden alınan Divarcı’dan açıklama

İlyas Divarcı, AK Parti aday tanıtım toplantısına katıldığı gerekçesiyle görevden alındı. Divarcı, kararın siyasi ayak oyunlarına dayandığını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi'ne sadakatini yineledi.

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılmıştı! Görevden alınan Divarcı’dan açıklama

İlyas Divarcı'nın, AK Parti'nin geçtiğimiz aylarda bir ilçede düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılmıştı. AK Parti'nin aday tanıtım toplantısına katılması nedeniyle Genel Merkez tarafından görevden alınan İlyas Divarcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Genel Merkezimizin tebliği ile tüzüğümüzün 25/1'inci maddesi gereği görevden alındığımı öğrendim.

Öncelikle yıllardır üyesi olmaktan gurur duyduğum, her zaman bir neferi olarak hizmet etmekten hiçbir zaman geri durmadığım Partimizin, ilke ve değerlerine bağlılığımı sizlere beyan ederek, alınan bu siyasi kararın tamamen ilimizde ki bazı "ayak oyunları" neticesinde şahsıma yönelik anti demokratik bir operasyon olduğunu belirtmek isterim. Bireylerin şahsi menfaatlerini hiçbir zaman Partimizin üstünde tutmayarak, iki defa sandıktan çıkarak, üyelerimizin seçtiği, delegelerimizin teveccühü ile demokratik bir süreç ile yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevini bırakırken; bu zamana kadar birlikte Partimiz için omuz omuza mücadele verdiğim Yönetim Kurulumuza, üyelerimize ve Parti ailemize teşekkür ederim.

Politika'da, Altı Ok'lu şanlı rozetimizi 2002 yılında yakama taktığımdan itibaren her zaman doğruyu savundum, örgütçü anlayıştan vazgeçmeyerek doğruyu terketmedim, baskılar karşısında boyun eğmedim. Anti Demokratik yöntemlerle, ahlak dışı siyasi manevralara karşı da hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim. Sandıkta delegemizin iradesinin altında kalanlar, ön seçimden eş, dost, arkadaş ilişkisi ile kaçanlar ancak ve ancak bizleri bu şekilde durdurabileceğini düşünmüştür. Onlar sandıktan korkup böyle kaçtıkça ve siyasi ahlaktan bir haber oldukça, ben dün olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın da Partim ve Ülkem için mücadeleye yılmadan devam edeceğim. Mevki ve makamdan güç alanlar, bir gün o imkanlar ellerinden gittiğinde hep birlikte deneyimleyeceğiz ne kadar partili kalacaklarını. Ben her zaman demokrasi mücadelesi içinde kalacağım. Siyasi manevralara karşı da hiçbir zaman boyun eğmeyeceğimi ve ölene kadar bağlı kalacağım Partim, Cumhuriyet Halk Partisi ideallerine hizmet ederek, mücadeleme devam edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Bugün benim partimin il genel meclisi üyesi adaylarının, memleketim Altınyayla İlçemizde bir oy fazla alabilmesi adına uğradığım bir nazik ziyareti fırsata çevirip, şahsımı kişisel dayatmalar ile siyasi arena dışına itme gayesinde olanlar çok iyi bilmelidir ki üyelik bilincim ile bir Parti neferi olarak çalışmaları sürdürecek, her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin emrinde olmaya devam edeceğim. " 

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılmıştı! Görevden alınan Divarcı’dan açıklamaAK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılmıştı! Görevden alınan Divarcı’dan açıklama

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da gündemi sallamıştı! O iddia resmen doğrulandı
Bölgesel

Burdur'da gündemi sallamıştı! O iddia resmen doğrulandı

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı'nın görevden alındığı resmen doğrulandı. Bu gelişme, Burdur'da siyasi arenada büyük yankı uyandırdı ve yerel seçimlere yansımaları merakla bekleniyor.

Burdur CHP'de şok gelişme! Başkan görevden alındı mı?
Bölgesel

Burdur CHP'de şok gelişme! Başkan görevden alındı mı?

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı görevden alındı mı? CHP Burdur'da yaşanan son dakika gelişmesi, siyaset gündemine bomba gibi düştü. İlyas Divarcı ile ilgili gelişmeler burada...

Büyük farkla güven tazeleyen İlyas Divarcı, mazbatayı aldı
Bölgesel

Büyük farkla güven tazeleyen İlyas Divarcı, mazbatayı aldı

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde, 217 oy alan İlyas Divarcı güven tazeledi. Kongrede başkan seçilen Divarcı, mazbatasını aldı.

CHP Burdur'da kongre tamamlandı Divarcı güven tazeledi
Bölgesel

CHP Burdur'da kongre tamamlandı Divarcı güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Merkez İlçe Kongresi, oy çokluğuyla Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı'nın güven tazelemesiyle sonuçlandı.

CHP'li Eski Başkan Erman el attı, başkanlar birlik mesajı verdi
Bölgesel

CHP'li Eski Başkan Erman el attı, başkanlar birlik mesajı verdi

CHP Burdur Eski İl Başkanı Süleyman Erman, seçim öncesi kırgınlık olmaması için Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı ve aday Ayla Büğdüz'ü bir araya getirdi.

Başkan Divarcı mazbatayı aldı
Bölgesel

Başkan Divarcı mazbatayı aldı

CHP Burdur Merkez ilçe kongresinde başkan seçilen İlyas Divarcı, Burdur İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.