Burdur'un Bucak ilçesinde 3 dönemdir süre gelen AK Parti liderliğinde belediye süreci, bugün itibariyle sona erdi.
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan Hülya Gümüş, gece gündüz demeden yürüttüğü seçim çalışmaları sonrasında bugün yapılan seçimde resmen Bucak'ta devrim yaptı.
Açılan her sandıkla birlikte fark açan Hülya Gümüş, artık Bucak'ın yeni belediye başkanı oldu.
Hülya Gümüş'ün henüz resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı olmasının ardından Cumhuriyet Meydanında miting düzenliyor.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş beraberindeki heyetle birlikte Yeni Sanayi Sitesinde esnafla buluşarak sorunları ve talepleri dinledi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını yerinde dinledi.
Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberindeki heyetle birlikte Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, onlarla hasbihal etti.
Burdur'un Bucak ilçesinde bir engelli vatandaşın yıkılan ev duvarı, Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün talimatıyla hızla onarıldı. Detaylar haberimizde!
Başkan Hülya Gümüş’ün babaannesi Ümmü Gülsüm Gümüş’ün cenaze töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Cenaze töreni detayları haberimizde.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ün babaannesi Ümmü Gülsüm Gümüş, 82 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze detayları için tıklayın...
Yorumlar (4)
Abdullah
10 ay önce / 01.04.2024Bucağın da 5 yılı boş yıl oldu.????
Beğendim 2 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Gülcan
10 ay önce / 01.04.2024Helal olsun sana Antalya da nasıl kazandırdıksa Bucak ta da gösterdik kendimizi .
Beğendim 1 | Beğenmedim 1 | Cevapla
Hasan Tutumlu
10 ay önce / 01.04.2024Desene aynı şehirler gibi 5 sene hizmet bekleme bunların gerçek yüzleri hep aynıdır vaad ederler ama hizmet kitaplarında yazmaz aynı burdur da olduğu gibi insanlar nankör sadece değişim olsun diye kurulu düzeni hizmeti görmeyecek kadar koyunlar
Beğendim 1 | Beğenmedim 3 | Cevapla
Bucaklı
10 ay önce / 31.03.2024Aslında çoğunluk olan Bucaklı muhafazakar milliyetçi seçmen ittifak etmemenin bedelini ödeyecek. Ders çıkarmak lazım.
Beğendim 12 | Beğenmedim 10 | Cevapla