AK Partili bir başkandan Kılıçdaroğlu'na Çağrı Sizi Kapıda Karşılayacağım

KPSS'deki yüksek puanlarına rağmen mülakatlarda aldıkları düşük puan sebebiyle atanamayan öğretmenleri konuşmak üzere MEB'e giden Kılıçdaroğlu, zincirli kilitle karşılaşarak içeri alınmadı.

AK Partili bir başkandan Kılıçdaroğlu'na Çağrı Sizi Kapıda Karşılayacağım

KPSS'deki yüksek puanlarına rağmen mülakatlarda aldıkları düşük puan sebebiyle atanamayan öğretmenleri konuşmak üzere MEB'e giden Kılıçdaroğlu, zincirli kilitle karşılaşarak içeri alınmadı. Bunun olay sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak "Devlet kurumlarına davetsiz gidip baskın yapmayı şövalyelik gibi anlatmışlar, inandırmışlar danışmanlarınız. AK Partili bir başkan olarak sizi Beyoğlu'na davet ediyorum, kapıda karşılayacağım" dedi.

"Atanamayan öğretmenler ve mülakat sistemi ile ilgili olarak görüşmek üzere randevu alamadığı gerekçesiyle Milli Eğitim Bakanlığı'na giden ancak içeri alınmayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "MEB'e gittim, bakan demir kapılar arkasında gizlendi. Beklediğimiz sonuç elbette. Ne diyecek? 'Bakanlığı torpile peşkeş çekmedim' mi diyecek? Diyemez. Ancak kaçar" ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN ÖZER: EMRİVAKİ TALEBİNİ KARŞILAMAMIZ BEKLENMESİN

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise konu ile ilgili açıklamasında "Bakanlığımızın kapıları herkese açık. Kamuoyunu yanlış yönlendirerek maksadını aşan, emrivaki şekilde yapılacak görüşme talebini karşılamamız beklenmesin." ifadelerine yer vermişti.

AK PARTİLİ BAŞKANDAN ÇAĞRI

Yaşanan gelişmelerin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Yıldız, "Devlet kurumlarına davetsiz gidip baskın yapmayı şövalyelik gibi anlatmışlar, inandırmışlar danışmanlarınız. AK Partili bir başkan olarak sizi Beyoğlu'na davet ediyorum, kapıda karşılayacağım. "Meseleleri" konuşalım. Var mısınız?" dedi. 

"VAR MISINIZ BU ACI KAHVEYİ İÇMEYE?"

Bir sonraki paylaşımında ise Yıldız, "Kürtlere özerklik verilsin" cümlesini Beyoğlu'nda neden sloganlaştırdığınızı. Şehit Savcımız Selim Kiraz'ı katleden örgütün CHP için neden propaganda yaptığını. PKK/KCK'nın kurdurduğu Diyader ile İBB İnanç Masası'nın ilişkilerini. Var mısınız benimle bu acı kahveyi içmeye?" ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eğitim öğretime seçim arası
Bölgesel

Eğitim öğretime seçim arası

16 Haziran'da okulların kapanacağını belirten Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, seçim nedeniyle 1 gün eğitime ara verileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Okullar ne zaman kapanıyor? İşte cevabı
Yaşam

Okullar ne zaman kapanıyor? İşte cevabı

Okulların kapatılma süresi uzatıldı mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, merak edilen soruyu cevapladı. Okullar ne zaman kapanıyor? İşte sorunun cevabı...

Seçim sonrası okullar tatil mi? İşte cevabı
Yaşam

Seçim sonrası okullar tatil mi? İşte cevabı

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimin ardından eğitim öğretime ara verilecek mi? Bakan Mahmut Özer cevabı verdi.

OHAL bölgesindeki öğretmen ve MEB personeline yer değişikliği hakkı
Bölgesel

OHAL bölgesindeki öğretmen ve MEB personeline yer değişikliği hakkı

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında yapılan toplantıda Bakanlıkça yılda 2 kez yapılan mazeret tayininin bu yıl deprem nedeniyle 3'e çıkarılması kararlaştırıldı.

Ara tatil ne zaman, iptal edilecek mi?
Bölgesel

Ara tatil ne zaman, iptal edilecek mi?

71 ilde okulların açılmasıyla ikinci ara tatil tarihi gündeme gledi. Nisan ara tatilinin iptal edilip edilmeyeceği ise öğrenciler tarafından merak ediliyor. İşte konuyla ilgili güncel bilgiler...

MEB'den deprem sonrası öğretmenler için ek ders ücreti kararı
Bölgesel

MEB'den deprem sonrası öğretmenler için ek ders ücreti kararı

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde ek ders ücreti karşılığında çalışan usta öğretici ve ücret karşılığı derse giren öğretmenler, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime ara verilen günlerde, üzerlerindeki görevleri yapmış sayılacak ve ek ders ücretinden yararlanabilecek