Bu akşam yaşanan akıllara durgunluk veren olayın detayları belli oldu. Burdur'un Bucak ilçesi Yeni Mahalle'de yaşanan olayda bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, 7 Ocak Pazar günü saat 19:00 sıralarında Oğuzhan Mahallesinde bulunan ikamette Babannesi Gülsüm V. ile tartışan 20 yaşındaki Gürcan V., kendisini uyaran yaşlı komşusu Rukiye B.'yi merdivenden itmesi sonucunda, Rukiye B. kafa bölgesinden aldığı darbe sonrasında yaralandı. İlerleyen dakikalarda Yeni Mahalle'de amcasına ait olduğu öğrenilen ikametten elinde bıçakla dışarıya doğru koşan Gürcan V., Şehit Muhittin Talha Çalışkan Caddesi üzerinde olayla hiçbir ilgisi olmayan, eşiyle yürüyüş yapmak olan Sait K. isimli vatandaşı 3 kez bıçaklayarak yaraladı. Sait K.'nın eşi Ünzile K. ise darp edilerek yaralandı.
Olay sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaşlar, ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.
Öte yandan, şüpheli Gürcan V. ise suçta kullandığı bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsı önce bıçakla yaraladı. Daha sonra ise pompalı tüfekle tehdit edip cep telefonunu gasp etti. Şüpheliler her yerde aranıyor.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşi ve 5 yaşındaki kayınbiraderini bıçakladı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Tekirdağ'da eşini darbederek ve ütüyle başına vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı koca, ilk kez hakim karşısına çıktı.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..
Burdur'un Kemer ilçesinde, tarlasını sürerken devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Kaza anı, tarla sahibinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
Yorumlar (0)