Burdur’un Bucak ilçesi Alaaddin Mahallesi, akıllara durgunluk veren bir olayla sarsıldı.
Köle mezarlığının üst tarafında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir kediyi boynundan omuriliğine yakın bir bölgeden silahla vurarak ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından, ağır yaralı kedi acil bir şekilde veterinere götürüldü.
Ağır yaralı olarak veteriner kliniğine ulaştırılan kedi, burada yapılan acil müdahale ile hayata döndü. Veteriner hekimin yoğun çabaları sonucunda kedinin durumu stabil hale getirildi. Tedavi sürecinin başarılı geçtiği ve kedinin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Burdur Bucak’ta Onur A., aracının önünü kesip halasının oğlunu tüfekle vurdu. Olayda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. İddianame kabul edildi.
Nevşehir’de ocak ayında yaşanan trafik kazasında 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan sürücü bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Detaylar haberimizde..
Kayseri'de halk otobüsünün ani fren yapması sonucu dengesini kaybederek açık kapıdan aşağı düşen yaşlı şahsın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yargılanan otobüs şoförüne 2 suçtan ceza istendi. Detaylar haberimizde..
Bursa’da 3 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangında yoğun dumana maruz kalan anne kız etkilendi. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Değirmenler Mahallesi'nde alkollü bir şahıs, elindeki av tüfeğiyle havaya ateş açtı. Polis 1 saat süren çabalarla ikna etti.
Burdur Altınyayla MYO'da 110 öğrenciye Jandarma tarafından trafik kazası, afet ve olay yeri yönetimi konularında seminer verildi.
Yorumlar (2)
Emrullah
7 ay önce / 07.09.2024İnsanım diyerek gezen yaratıklar bunlar.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Papatya
7 ay önce / 03.09.2024Bunu yapan cani yaratıklar cezasız kalmamalı bence İnsan değil demekki
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla