Aksaray’da taşlı sopalı kavga 1’i ağır 4 yaralı

Aksaray Sultanhan'da 2 grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan taşlı sopalı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralanırken kavga anı anbean bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 2 grup arasında kalan polis memurları havaya ateş açarak olaya müdahale etti.

Aksaray’da taşlı sopalı kavga 1’i ağır 4 yaralı

Aksaray’da 2 grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan taşlı sopalı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralanırken kavga anı anbean bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 2 grup arasında kalan polis memurları havaya ateş açarak olaya müdahale etti.
Olay, Aksaray’ın Sultanhanı ilçesi çarşı merkezde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, B.A., H.A. ve E.A. isimli şahıslarla M.A., U.A. ve A.A. isimli 2 grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 tarafında yakınları kavgaya dahil oldu. Tarafların taşlı ve sopalı kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, öldüresiye birbirlerine saldıran gruba polis ekipleri müdahale etti. Olayı ayırmaya çalışan polis ekipleri, tarafların kalabalık olması nedeniyle havaya ateş açtı. Defalarca havaya ateş açan polisleri hiçe sayan taraflar kavgaya devam ederken, polisin 2 gurup arasında kaldığı o anlar da kameraya yansıdı. Çok sayıda polis memurunun müdahale ettiği olayda 1’i ağır 4 kişi çeşitli yerlerinden aldıkları darbeyle yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken bir şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin inceleme yaptığı olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Aksaray’da karıştığı kavgada elbisesi yırtılan  kadın kızı  karayolunda polise zor anlar yaşatttı
Bölgesel

Aksaray’da karıştığı kavgada elbisesi yırtılan kadın kızı karayolunda polise zor anlar yaşatttı

Olay, gece yarısı Aksaray - Konya Karayolu 2. kilometresinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezine gelen, bir kadının karayoluna atladığı ve tehlike oluşturduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi

"Türk polisinden kaçılmaz” demişti, bu kez de uyuşturucuyla yakalandı. Koltuğu beğenmedi
3. Sayfa

"Türk polisinden kaçılmaz” demişti, bu kez de uyuşturucuyla yakalandı. Koltuğu beğenmedi

Aksaray'da Gelen ekip şahsa alkol kontrolü yapmak için alkolmetre uzatırken, sürücü Ö.E. cihaza üflemeyi reddetti. Alkol metreye üflemeyen sürücünün cihazdan alınan “Ret” çıktısı sonucu alkolmetreye üflememekten 18 bin 452 TL para cezası kesildi.

Ehliyetsiz Sürücünün Annesi ve yanındakiler  basın mensuplarına saldırıp hem küfretti hem de tehditler savurdu.
3. Sayfa

Ehliyetsiz Sürücünün Annesi ve yanındakiler basın mensuplarına saldırıp hem küfretti hem de tehditler savurdu.

Aksaray’da ehliyetsiz araç kullanırken polise yakalanan genç sürücünün yakını olan kadın polis memurlarına hem kamu personeli olduğunu söyledi, hem de yasal olmayan işlem teklifinde bulundu. detaylar haberimizde

Antalya'da iki gencin kavgasında kan aktı 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da iki gencin kavgasında kan aktı 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya'da evde alkol alıp kavga eden gençlerden biri tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. 1

Kilis'te komşular arasında silahlı kavga çıktı 1'i ağır 3 yaralı
3. Sayfa

Kilis'te komşular arasında silahlı kavga çıktı 1'i ağır 3 yaralı

Kilis'te komşular arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı

Antalya'da halk otobüsünde laf atma nedeniyle başlayan kavgada 1 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da halk otobüsünde laf atma nedeniyle başlayan kavgada 1 kişi yaralandı

Antalya’da gece saatlerinde halk otobüsü içerisinde laf atma nedeniyle başladığı ileri sürülen tartışma kavgaya dönüştü. Detaylar haberimizde.